Pentru prima oara Andreea Marin DEZVALUIE MOTIVUL DESPARTIRII de Stefan Banica. Declaratiile sunt SURPRINZATOARE! Exista sanse de impacare?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:58

Eleganta si increzatoare. Asa si-a facut aparitia Andreea Marin la primul eveniment la care a participat dupa anuntul divortului.

Diva a facut si primele declaratii referitoare la despartire.

 

"Noi suntem oameni civilizati si am stiut cum sa facem lucrurile in mod intelept. Suntem inca o echipa. Nu suntem suparati, suntem impacati deja. La noi a fost vorba doar de niste nepotriviri, nu de lucruri grave".

 

Andreea Marin a subliniat ca intre ea si Stefan Banica nu se pune problema unui scandal iar relatia dintre ei va fi ca si pana acum.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

"Mai cred in dragoste. Sunt facuta din acest aluat si nu as putea sa stau fara dragoste. Chiar daca principiile tale nu se mai potrivesc cu cel de langa tine nu inseamna ca nu il mai iubesti".

 

Exista astfel o cale de impacare? Diva chiar a recunoscut ca i-a adresat apelativul "pui" sotului ei la intoarcerea din Spania.

 

"Da, colegul vostru a vazut si a auzit bine pentru ca a intrat aproape pana in garajul nostru. Suntem in relatii foarte bune, suntem doi oameni civilizati".

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?