„Pentru Roberta” Ce a apărut în locul tragediei de la 2 Mai, acolo unde Roberta și Sebastian au fost uciși

Author: Diana Bostan
Actualizat: 28 aug 2023, 08:19

Tatăl Robertei a plantat un pom în locul în care fiica sa și-a dat ultima suflare

Sursa: Antena 3/ Facebook- Roberta Dragomir

Tragedia de la 2 Mai a lăsat în urmă două familii îndurerate. Tatăl Robertei a mers la locul accidentul și a plantat un măr în amintirea fiicei sale.

Un măr a fost plantat la locul accidentului de la 2 Mai, gestul fiind făcut de părinții Robertei în amintirea fiicei lor.

Părinții Robertei au plantat un măr în locul în care fiica lor și-a pierdut viața

Gestul a fost unul extrem de încărcat și emoționant, iar semnificația este una aparte. Acesta va fi pomul călătorului, Roberta fiind studentă la geografie și iubitoare de călătorii.

Tatăl Robertei și-ar fi dorit să construiască o troiță, însă acest lucru ar fi necesitat mai multe avize.

Citește și: „A fugit! A lovit şi a fugit!” Șoferul drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai, arogant la audieri. Dialogul halucinant dintre martori și operatorii 112

Părinții celor doi tineri uciși de șoferul drogat își doresc ca autoritățile să facă dreptate în cazul morții lor și că Vlad Pascu va plăti cu ani grei de închisoare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Șoferul drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai a fost dus la sediul DIICOT. Tânărul s-a ales cu trei dosare penale

Roberta se afla pentru prima data la mare, iar tatăl său povestea cu lacrimi în ochi cum urma să-i cumpere mașină.

Nu i-am luat maşină, i-am luat loc de veci. Am fost să o recunosc... nici pe soţie nu am lăsat-o să o vadă, nici pe bunica. Nu mai e copilul meu. Nu-mi doresc nimic de la oamenii ăştia, de părinţii lui decât să sufere şi ei, cum suferim noi. Atât şi nimic mai mult, puşcărie să facă băiatul”, povestea tatăl Robertei.

Familiile celor doi nu-și revin din starea de șoc 

Cu doar câteva zile înainte de a muri în teribilul accident, Sebastian a vorbit cu bunicul său și i-a spus că așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă și să organizeze o masă în familie. 

Citește și: Noi detalii ies la iveală în cazul șoferului drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai. S-a aflat ce cantitate de droguri avea Vlad Pascu în sânge

Tatăl lui Sebi a aflat de la morgă că băiatul său nu mai este. 

„Vestea am primit-o cumplit. Am crezut că este o glumă proastă când au început să mă sune părinții și bunicii, nu eram acasă în clipele alea. A fost un copil extraordinar, nu exista un copil mai bun, era respectuos, nu s-a drogat o zi, nu bea, nu fuma. Chiar înainte să plece la mare, bunicul meu l-a rugat să-l ducă ca să nu mai ia taxiul și a zis că: „Tataie, de abia aștept să ne punem toți la masă ”, 

a spus tatăl lui Sebastian.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.