”Pentru un nou început” Laurențiu, mesaj neașteptat la scurt timp după ce s-a mutat cu Lorena. Fanii au reacționat imediat

Author: Diana Bostan
Actualizat: 15 dec 2023, 15:49

Laurențiu și Lorena de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram

Laurențiu și Lorena de la ”Casa Iubirii”, mai îndrăgostiți ca niciodată. Fostul concurent le-a dezvăluit fanilor de ce cadou inedit a avut parte.

Laurențiu și Lorena s-au întâlnit în cadrul emisiunii ” Casa iubirii”, însă nu mulți le-au dat șanse și-n afara emisiunii. În ciuda cârcotașilor, cei doi sunt încă împreună și par mai îndrăgostiți ca niciodată.

Ce cadou inedit a primit Laurențiu de la ”Casa iubirii”

Laurențiu și Lorena petrec extrem de mult timp împreună, iar recent, fostul concurent a postat pe contul său de Instagram ce cadou inedit a primit.

Fostul concurent a primit un tablou suflat cu sclipici, tablou ce-l înfățișează alături de frumoasa Lorena. Laurențiu a mărturisit că acesta este cel mai potrivit cadoul pentru un nou început.

”Azi am primit unul din cele mai frumoase cadouri pentru un nou început. Mulțumim din suflet, nu știu cum ai putut să spui “sper” să vă placă!”, a scris Laurențiu, în dreptul postării sale făcute pe contul de Instagram.

Citește și: Casa iubirii: „Sunteți diferiți”. Fetele din „Casa iubirii” spulberă orice șansă a Mihaelei de a avea o relație! Nu ratați o nouă ediție incendiară pe 13 decembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Laurențiu le-a mulțumit susținătorilor pentru toată susținerea, atât în cadrul emisiunii, cât și după ce el și iubita lui au părăsit emisiunea.

Acesta susține că se simte extrem de apropiat de susținătorii săi și ai Lorenei. 

”Am avut parte de atâția oameni frumoși pe întreg parcursul nostru în casa iubirii, dar nu m aș fi așteptat ca și după ce am terminat acest capitol să vă simțim atât de aproape. Vă mulțumim pentru toată grija, pentru tot suportul și pentru toată căldura ce ne o oferiți necondiționat zi de zi.

Vă pupăm (stitch) ”, a mai scris Laurențiu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laurentiu Suciu (@laur_suciu)

Laurențiu și Lorena au ajuns la medic

La scurt timp după ce au decis să locuiască împreună, cei doi îndrăgostiți au luat un alt pas important în evoluția relației lor, adăugând un nou membru la familia lor.

Acest membru este un adorabil pisoi numit Stitch, pe care l-au prezentat imediat fanilor lor online, cu care împărtășesc fiecare noutate și moment special din viața lor de cuplu.

În postările realizate pe platformele de socializare, a devenit evident cât de strânsă este legătura dintre Lorena și noul său companion felin, micul motan numit Stitch, asupra căruia ea și Laurențiu acordă o atenție deosebită.

Citește și: „E băiețel. Bucurați-vă de el”. Lorena și Laurențiu de la „Casa iubirii” le-au dat o veste surprinzătoare fanilor

Cuplul a demonstrat prompt angajamentul și responsabilitatea lor, prezentându-l pe Stitch la cabinetul veterinar pentru a-i administra vaccinurile necesare. Într-un gest de transparență față de urmăritorii lor, bărbatul a imortalizat momentul întoarcerii de la medic, surprinzând-o pe iubita sa și subliniind astfel că pisicuța beneficiază de o îngrijire excelentă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.