Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui, Yasmina Ody, a adus pe lume un băiețel. Ce nume va purta micuțul

Autor: Madalina Maftei

Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui, Yasmina Ody, a adus pe lume un băiețel. Ce nume va purta micuțul

Sursa: Instagram Pepe

Pepe radiază de fericire! În urmă cu puțin timp, Yasmina Ody, iubita lui, l-a făcut tată pentru a treia oară. Tânăra a adus pe lume un băiețel.

Oficial Pepe este tată pentru a treia oară, după ce Yasmina Ody a născut în urmă cu puțin timp. Tânăra a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. De asemenea, Pepe mai are două fiice, Maria și Rosa Alexandra, rezultate din mariajul cu Raluca Pastramă.

Pepe a devenit tată de băiat

Vestea că Yasmina Ody este însărcinată a fost dată în urmă cu două luni de zile, atunci când sarcina era destul de avansată.

La câteva zile după ce Pepe a anunțat ca va fi din nou tată, pe internet au apărut și primele imagini cu Raluca Pastramă însărcinată. Fosta soție a artistului ar trebui să nască în aceeași perioadă cu actuala lui parteneră.

Informația conform căreia Pepe a devenit tată pentru a treia oară a fost făcută publică în cadrul unei emisiuni TV. Până în acest moment, artistul nu a confirmat că iubita lui a născut.

Citeste si: Raluca Pastramă este însărcinată cu al treilea copil! Bruneta va avea încă o fetiță. Primele imagini cu burtica de gravidă

Pe surse, însă, s-ar fi aflat că fiul celor doi este perfect sănătos, ba chiar a primit nota 10 la naștere. Potrivit ProTv, Yasmine Ody a născut la o clinică privată din Capitală, iar totul a decurs ca pe roate.

Micuțul cântărește 2.750 grame, iar părinții lui se bucură din plin de întâlnirea cu el. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare că cei doi ar avea și numele pregătit pentru micuț, semn că nu au pierdut timpul în aceste nouă luni. Potrivit unor declarații făcut de Pepe, la un moment dat, pe micuț ar urma să-l cheme Pepe Junior.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, a dezvăluit, în

urmă cu câteva săptămâni, Pepe la un post de televiziune. 

Citeste si: Yasmina Ody, prima fotografie cu burtica de gravidă. Cum arată iubită lui Pepe însărcinată