Pepe, adevărul despre relația cu Oana Zăvoranu. De ce a divorțat artistul

,
Pepe a dat cartinele pe fata despre divortul de Oana Zavoranu
Pepe a spus motivul divortului de Oana Zavoranu

Pepe a dat cărțile pe față și a spus totul despre divorțul de Oana Zăvoranu. Artistul a menționat că relația cu bruneta a fost cea mai mare greșeală din viața lui.


In articol:

După ce Oana Zăvoranu a vorbit în urmă cu câteva zile despre relația cu fostul soț, artistul nu s-a putut abține să nu-și spună și el părerea despre căsnicia cu bruneta sexy. Cântărețul a mărturisit că relația cu Oana Zăvoranu a fost greșeala vieții lui.

Pepe, despre relația cu Oana Zăvoranu

Au trecut 11 ani de la cel mai controversat divorț care a ținut primele pagini ale ziarelor, la acea vreme. După o iubire năbădăioasă, Pepe și Oana Zăvoranu au decis să-și spună adio, și nu în orice fel, ci cu mare scandal, acuzații grave și vorbe grele. Iată că a venit momentul adevărului, în urmă cu câteva zile bruenta a vorbit despre adevăratul motiv al divorțului de latino lover. Astfel, a venit rândul artistului să spună partea lui de adevăr. Invitat la un podcast, Pepe a dat cărțile pe față despre căsnicia cu Oana.

Pepe a dat cartinele pe fata despre divortul de Oana Zavoranu
Casnicia cu Oana a fost cea mai mare greseala din viata lui

Citeste si: Dezvăluirea momentului! Cu cine s-a iubit Pepe după divorțul Oana Zăvoranu. Adevărul a ieșit la iveală abia acum

Pepe, momentul adevărului despre divorțul de Oana Zăvoranu

Pepe a mărturisit că nu-i vine să creadă că el a fost părtaș la atâtea situații.

Mai mult decât atât, artistul nici nu vrea să audă sau să pronunțe numele fostei soții, pentru a nu-i da motive să apară la televizor. Latino lover-ul a mai spus despre fosta parteneră că ”vorbește prost de mulți ani de zile din frustrare”.

Pepe a dat cartinele pe fata despre divortul de Oana Zavoranu
Pepe nu vrea ma mai audă de Oana

”Pepe a fost mișto rău de tot ca soț. Acum nu mai este. Mie mi se pare că dau totul într-o relație, adică, ca orice om, am și greșeli și scăpări, dar indiferent de greșeală, cu vorba sau cu fapta, din punctul meu de vedere am protejat întotdeauna familia.

Când mă uit înapoi nu-mi vine să cred că am fost eu (n.r. căsnicia cu Oana Zăvoranu). Tot respectul, atât timp cât se discută civilizat, când nu ai cu cine să discuți nu stai de vorbă. În cazul de față, nici măcar nu vreau să-i pronunț numele. Dacă tot apare fără motiv la TV, să nu apară că am vorbit eu de ea, pentru că vorbește prost de ani de zile din frustratre, pentru că nu-i mai răspund.
Dacă i-aș răspunde, ar fi ok”,
 a declarat Pepe într-un podcast.

Dezvăluirile artistului nu se opresc aici, artistul a mai precizat că bruneta a fost cea mai mare greșeală din viața lui. Fostul soț al Ralucăi Pastramă a învațat multe din relația cu Oana Zăvoranu, astfel nu-și mai dorește să treacă prin situații asemănătoare.

”Mi se pare cea mai greșeală din viața mea. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea, dar am învățat foarte multe și învățând foarte multe din această greșeală, de aceea nu vreau să mai am legătură cu ea.”,  a mai spus artistul.

Citeste si: Pepe, marturisiri uluitoare dupa ce a fost surprins recent in compania unei femei misterioase la un restaurant din Bucuresti! "O sa o spun sincer! In fiecare saptamana..."

 

Citește-ne pe
Citește și:

Pepe, marturisiri uluitoare dupa ce a fost surprins recent in compania unei femei misterioase la un restaurant din Bucuresti! "O sa o spun sincer! In fiecare...

Analiză zdrobitoare: criza politică şi inflaţia ridicată impun noi creşteri ale ratei dobânzii

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Pepe, surprins în compania unei domnișoare la un restaurant din Capitală. Cei doi au stat îmbrățișați toată seara. Cine este femeia misterioasă și ce relație au

Raluca Pastramă, mesaj emoționant pentru cel mai important bărbat din viața ei. Fanii brunetei sunt în delir

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies