Pepe, DECIZIE BIZARA! Iata ce a facut la procesul cu Oana Zavoranu

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:55

Procesul cu Oana Zavoranu l-a facut pe cantaretul latino, Pepe, sa ia o decizie bizara. N-a mai venit singur la Judecatorie. N-o sa va vina sa credeti cine i-a tinut isonul!

Nu va imaginati ca doar echipele de fotbal, la meciuri, au sustinatori. Iata ca nici Pepe nu duce lipsa, chiar daca meciul lui se disputa in instanta, unde nu prea e loc de galerii. Insa probabil din pricina adversarului, anume Oana Zavoranu, artistul a venit la Judecatorie insotit de sora si de cumnat.

Motivul pentru care Pepe si Oana Zavoranu au ajuns in instanta este unul simplu. Oana a scapat de acuzatiile de furt si distrugere iar Pepe s-a aratat foarte nemultumit.

Asa ca a contestat decizia procurilor la judecatori.

Marea absenta din meciul de astazi a fost chiar Oana Zavoranu. Pare-se, insa, ca are treburi mult mai importante decat sa stea la procesul care ii poate aduce o cercetare penala. Judecatorii pot decide anchetarea ei pentru furt!
##VIDEO93675##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”