Pepe, decizie radicală după divorțul de Raluca Pastramă. La ce s-a hotărât să renunțe definitiv?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 02 apr 2021, 16:27
Pepe, cântăreț român
Sursa: Instagram

După ce a divorțat de Raluca Pastramă, Pepe este hotărât să facă o serie de schimbări, astfel că a decis să renunțe la o afacere mai veche. Despre ce este vorba?

Pandemia de coronavirus a afectat foarte mulți antreprenori, astfel că o mulțime de afaceri au ajuns fie în pragul falimentului, fie au înregistrat pierderi substanțiale. Pepe se numără și el printre persoanele care au avut de pierdut din cauza pandemiei de COVID-19, astfel că acum, după divorțul de Raluca Pastramă, artistul a luat decizia de a vinde o afacere mai veche. 

La ce afacere vrea să renunțe Pepe? Artistul a dezvăluit adevăratul motiv

Pepe este hotărât să renunțe la salonul de înfrumusețare pe care îl deține. Deși într-o perioadă afacerea era una profitabilă, având în vedere că avea și coafor, cosmetică, make-up, barbershop și servicii de manichură-pedichiură, Pepe a decis să renunțe la el, având în vedere că nu are suficient timp la dispoziție pentru a se ocupa de el așa cum ar trebui. 

Citeste si: Raluca Pastramă, iubește din nou? Vedeta și-a surprins fanii cu un mesaj incredibil pe rețelele de socializare: ”Jumătatea mea mai bună”

Artistul a dezvăluit că ar vrea să vândă afacerea la prețul de 530,000 de euro, însă deși a avut mai multe promisiuni, până acum nu a găsit pe nimeni care să cumpere salonul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Salonul a fost închiriat timp de nouă luni, contractul inițial a fost pe trei ani, însă, din cauza pandemiei, lucrurile nu au mai mers. Este o afacere pe care îmi doresc să o vând, dacă nu o vând am să o închiriez, că îmi convine și așa.  Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic.

Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea. Până la urmă cred că o să dau un anunț că îl închiriez. Eu nu am timp de așa ceva, plus că trebuie să te și pricepi. Dacă îl țin închis cinci ani, nu pierd nimic.”, a spus Pepe, potrivit libertatea.ro.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în acest an, cei doi dezvăluind că problemele dintre ei nu s-au mai putut rezolva, motiv pentru care au decis să pună punct definitiv relației.

Deși la început despărțirea celor doi a stârnit nenumărate controverse, ulterior, Pepe și Raluca Pastramă nu au mai făcut declarații pe marginea acestui subiect, cei doi preferând să păstreze discreția.

Citeste si: Raluca Pastramă, mesaj emoționant pentru bărbatul special din viața ei: „Te iubesc cu toată puterea inimii mele!” Despre cine este vorba?