Pepe e in culmea fericirii! Artistul a aflat ca va din nou tatic

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:29

Pepe va fi din nou tatic! Artistul este in culmea fericirii de cand a aflat ca sotia lui, Raluca este insarcInata cu al doilea copil al lor.

Dupa ce si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu si au avut o nunta de vis, in luna iulie, Pepe si Raluca au inca un motiv de bucurie. De curand au aflat ca vor fi din nou parinti. Fericit din cale afara, Pepe a declarat pentru wowbiz.ro cat de bine se simte de cand a aflat ca va avea inca un copil.

Este adevarat, nu pot sa ascund un asemenea eveniment important din viata mea.

Voi fi din nou tata! Raluca imi va darui inca un copil! Este o bucurie imensa pe care vreau sa o impart cu toata lumea ”, a confirmat Pepe. Totodata, Pepe sustine ca Raluca este in prima luna de sarcina si ca amandoi s-au abtinut sa spuna ceva pana cand medicul nu i-a asigurat ca totul decurge normal.

Raluca a avut programare la doctor in urma cu cateva zile.

Se simte foarte bine si abia asteapta sa aduca pe lume un fratior sau o surioara pentru Maria
”, a declarat Pepe. Se pare ca Raluca isi doreste un fratior pentru Maria, dupa cum a scris pe pagina sa de pe o retea de socializare. Pepe si Raluca s-au casatorit civil in 2012, cand mireasa era insarcinata in cinci luni. Apoi, in luna august a aceluiasi an au devenit parintii unei superbe fetite, Maria, care le-a schimbat viata si le-a adus numai bucurii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO120136##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.