Pepe si Oana Zavoranu au ajuns DUSMANI de moarte! Vezi ce declaratii SOCANTE au facut cei doi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:43

Din sot si sotie au ajuns dusmani pe viata si pe moarte. Pepe si Oana Zavoranu se doresc unul pe altul, dar la puscarie.

"Din momentul in care voi termina cu Pascu, el are urmatoarele variante: ori se ascunde, ori fuge din tara, ori se sinucide ori isi va cere iertare in genunchi, pentru ca eu am toate mijloacele necesare sa il infund", a fost declaratia socanta a Oanei.

 

Pepe a fost acuzat ca l-a batut crunt pe avocatul Condoianis si pe prietena lui, iar fosta lui sotie sustine ca are toate dovezile pentru a-l baga in inchisoare.

 

Invitat in platoul emisiunii CanCan TV, cantaretul a dezvaluit ce s-a intamplat de fapt.

 

"Am fost judecat si am primit si 3 luni cu suspendare, datorita presiunii media. Am platit si 120 de milioane amenda. Nu inteleg de ce se redeschide un caz care s-a intamplat acum cativa ani. In orice caz, daca maine se intampla sa-mi fie batut nepotul in fata mea il calc in picioare pe agresor", a spus Pepe.

 

Intrebat daca o va ruga pe Oana sa inceteze cu atacurile de dragul Ralucai, Pepe a declarat ca nu vrea sa aiba de-a face cu fosta lui sotie.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

"Eu n-o sa ma rog in

viata mea de Oana de nimic. Nici nu mai am numarul ei. Nu vreau sa ma adresez fostei sotii pentru ca acum sunt casatorit cu alta".

 

Pepe sustine ca infidelitatea este o greseala capitala pentru el, acesta fiind si motivul pentru care a divortat de Oana Zavoranu.

 

"Oana a incercat sa ma prosteasca. Infidelitatea este greseala capitala facuta de o femeie in relatie cu mine.

Trec peste toate daca exista sinceritate, insa peste infidelitate nu".

 

Pepe considera ca Oana va fi mereu cu gandul la el daca nu va reusi sa isi gaseasca pe cineva care e mai puternic decat ea.

 

"Cred ca Oana va fi cu gandul undeva la mine mereu daca nu isi va gasi pe cineva. Dupa ce a disparut Tudy din viata ei s-a reintors la mine.

Am aflat si alte lucruri".