Pepe si Raluca au spus un "DA" hotarat! Vezi ce nunta au facut VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:30

A fost petrecere mare azi noapte in oras. Pepe a spus pentru a doua oara adio burlaciei. Aleasa lui, Raluca Pastrama, ii va darui in scurt timp o fetita. Pe culmile fericirii, cei doi au facut o cununie mai ceva ca o nunta, cu invitati unul si unul.

Cu mic cu mare, lumea a venit aseara la cununia lui Pepe. Au etalat  rochii de lux, pantofi eleganti si masini stralucitoare. Mireasa si-a facut intrarea in scena intr-i limuzina neagra. Raluca nu s-a pus bine doar cu soacra. Fosta domnisoara Pastrama pare sa fi cucerit toata lumea din jurul ei.

 

Pepe a parut extrem de hotarat in fata primarului Piedone. Constienta ca trebuie sa se ridice la asteptarile sotului, emotiile i-au dat ceva de furca Ralucai la primarie.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Pepe s-a intrecut pe sine.

I-a adus proaspetei sotii 20 de bodyguarzi care sa aiba grija de ea si de invitatii de la petrecere. Cei 250 de invitati au gustat din preparate care mai de care: de la somon afumat pana la muschiulet de vita si de porc si la prajituri alese. Nici nu e de mirare ca la asa bunatati meniul a fost 130 de euro.

 

Dupa ce a intrat in atmosfera Pepe nu s-a putut abtine sa nu cante.

A impartit scena cu Jean de la Craiova, Adi Minune si alti zeci de muzicieni invitati sa incante urechile invitatilor. Chiar si proaspata lui sotie, insarcinata in cinci luni, a topait toata seara pe ringul de dans iar atmosfera, dupa cum ne-a asigurat nasa, Andra Maruta, a fost una de neuitat.