Pepe si Raluca, nunta ca in povesti! Si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:25

Dupa ce s-au casatorit la starea civila, in urma cu doi ani, Pepe si Raluca si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu.

Emotii mari pentru Pepe si Raluca. Cei doi s-au casatorit, ieri, religios. Si-au chemat toti prietenii si rudele sa le fie alaturi la cel mai important moment al vietii lor. Asa ca  invitatii si-au facut aparitia rand pe rand, in curtea bisericii.

Inainte sa soseasca cei doi miri, tatal lui Pepe era mai emotionat ca niciodata. Exact cand pregatirile din curtea bisericii s-au terminat, au aparut si mirii.

Au coborat pe rand dintr-o limuzina alba insotiti de nasii Andra si Catalin Maruta.

Rochia din dantela alba a miresei a fost creata de Catalin Botezatu si a costat 10.000 de euro. Dupa o ora, ceremonia religioasa s-a terminat iar mirii si-au facut aparitia pe scarile din fata bisericii zambitori si fericiti.

Odata cununia incheiata, intreg alaiul de nuntasi s-a indreptat spre un restaurant de lux din Pipera, unde s-a tinut petrecerea.
Dupa ce nasii Andra si Catalin Maruta au coborat din limuzina alba, au iesit si mirii. Apoi rand pe rand au inceput sa soseasca invitatii, pregatiti de o petrecere de pomina.

Alaturi de Pepe  au vrut sa fie si Marcel Pavel, Adi Minune si Cornel Pasat. La  nunta au participa aproape 400 de persoane iar Pepe a avut parte de cea mai fericita zi din viata lui dupa cum a scris pe pagina sa de pe un site de socializare: "Va multumesc mult, mult de tot... pentru tot!!! Multumesc Raluca, Comoara Mea de Fata!!! Multumesc familiei,
multumesc prietenilor, va multumesc... voua... tuturor... E Cea Mai Fericita Zi Din Viata Mea!!! Va iubesc!!!".

Pe langa faptul ca s-a cununa religios cu Raluca, Pepe si-a  serbat si ziua de nastere. El a implinit ieri, 34 de ani. La multi ani!
##VIDEO117946##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.