Pepe și Raluca Pastramă se ceartă pe avere! Propunerea artistului

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 feb 2021, 11:05
Pepe și Raluca Pastramă

Pepe și Raluca Pastramă nu se înțeleg în privința divorțului.

Pepe i-ar fi propus Ralucăi Pastramă să îi lase grădinița pe care o dețin și o mașină de circa 70.000 de euro cu ocazia ca aceasta să îi lase copiii pe care îi au împreună, potrivit Spynews. Propunerea ar fi fost refuzată.

În aceste condiții, Pepe și-ar cere partea care i se cuvine din grădiniță. El ar fi trecut deja la fapte și ar fi convocat Adunarea Generală a Acționarilor (AGA), pentru a o scoate din funcția de manager pe Raluca, susține sursa citată.

Totodată, i-ar fi cerut să achite ratele la bancă.

La sfârșitul lunii trecute, a avut loc un scandal uriaș între cei doi, la care ar fi asistat și fetele cuplului. Deși surse declarau la acea vreme că Pepe ar fi lovit-o în plină stradă pe Raluca, artistul a negat aceste acuzații.

„Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi…

Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență”, a declarat Pepe, citat de WOWbiz.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Raluca Pastramă și Pepe divorțează!

Raluca Pastramă și Pepe vor divorța, însă va trebui stabilită custodia celor două fete pe care le au împreună și va trebui făcut un partaj pentru avere. Cei doi nu par pentru moment să ajungă la o înțelegere.

„Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor și pentru fericirea copiilor noștri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că așa a trebuit să fie, vom merge la notar și nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculații.

Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate.

Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniță, dorm și cu mine, dorm și cu Raluca",   declara Pepe despre divorț.

În urma ultimelor evenimente, probabilitatea de a nu se ajunge la un proces nu pare atât de mare.

Citeste si: Cine este bărbatul cu care Raluca Pastramă l-ar fi înșelat pe Pepe? Pentru el vrea să divorțeze de cunoscutul artist?

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.