Pepe: "Sotia a platit la prima intalnire cu mine"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:28

Pepe a venit in emisiunea "CanCan TV" si a povestit cum a fost in vacanta, dar si cum se simte acum ca va deveni tata in curand.

"In principiu ii tin mana pe burtica, mai ales acum ca micutul se misca din ce in ce mai mult. Abia astept clipa in care voi deveni tata. A fost superb in vacanta, pana acum nu am cumparat nimic pentru cel mic", a spus cantaretul. 

 

Acesta a povestit cum a inceput relatie dintre el si Raluca: "Sotia mea a platit prima cafea si mi-a spus ca oricum s-a intalnit cu mine asa, ea credea ca eu sunt un golan.

Raluca s-a intalnit cu mine din curiozitate la patru-cinci zile am convins-o sa mearga in vacanta cu mine ca fratii. Am dormit in paturi separae, dar in aceeasi camera", a mai adaugat Pepe. Nu mai stiu cand ne-am sarutat prima oara, ea s-a indragostit de mine dupa ce ne-am intors din vacanta. Nu m-am lasat usor in fata Ralucai".

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

In

direct la "CanCan TV" a intrat si Gigel Frone, cel de care Pepe a povestit toata seara. Frone i-a dedicat o melodie Ralucai la cererea lui Pepe, in direct prin telefon.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.