Pepe, un TATIC mandru. E topit dupa fetita lui care se pare ca-i mosteneste talentul. Uite ce show face la numai 2 anisori!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:53

Talentul se mosteneste! Are doar 2 anisori si jumatate, dar, stie, deja, sa faca show in fata camerei de filmat. Nici nu-i de mirare, doar e fata lui Pepe!

Pepe e topit dupa fetita lui. Doar si-a dorit atat de mult sa devina tatic! Unde mai pui ca mica lui domnisoara e o scumpete. A inceput sa mearga si sa vorbeasca si e numai ochi si urechi la tot ce se intampla in jurul ei.

Ca orice tatic afectuos, Pepe a profitat de iarna, a iesit in curte si a facut un om de zapada. Evident ca a si filmat momentul, iar clipul a ajuns pe net spre deliciul fanilor.

Imbracata ca un eschimos, din cap pana-n picioare, fiica lui Pepe este fascinata de omuletul alb!

Dupa declaratiile induiosatoare de iubire, incep lectiile de anatomie. Pepe se topeste de dragul fetitei, si nu se poate opri din complimete.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO130050##

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.