Percheziții în masă acasă la suspectul crimei din Brăila și la rudele sale! Anchetatorii caută obiecte care ar putea să aibă legătură cu uciderea dentistei

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 25 iul 2024, 11:39

Oamenii legii caută orice detaliu care să facă lumină în anchetă

Sursa: Pexels.com

Autoritățile din Brăila au efectuat joi dimineață o serie de percheziții în cadrul anchetei în cazul uciderii doctoriței stomatolog Marina Gavril.

Polițiștii au descins la domiciliul principalului suspect, precum și la locuințele mamei și soacrei acestuia, în căutarea de haine sau bunuri ce ar putea avea legătură cu crima. Atacul a avut loc în cabinetul de stomatologie al dentistei din Brăila.

Anchetatorii au întreprins percheziții ample în cazul doctoriței ucise în Brăila

Surse din anchetă au dezvăluit, pentru G4Media, că poliția încearcă să colecteze orice probe care ar putea conecta suspectul la scena crimei.

Conform Digi24, suspectul neagă faptele, deși există indicii clare că și-a schimbat hainele de mai multe ori în ziua crimei și a pus în aplicare un plan elaborat pentru a evita capturarea.

În ciuda negărilor suspectului, autoritățile continuă să cerceteze toate pistele posibile pentru a face dreptate. Conform stiripesurse.ro, investigațiile au scos la iveală noi înregistrări între presupusul autor al crimei și mama acestuia, care ar putea aduce lumină în acest caz complex.

Citește și: Ancheta în cazul morții dentistei din Brăila devine tot mai complexă! Oamenii legii sunt uimiți de planul după care a acționat atacatorul

Mama: „Presa și procurorii spun că ești asasin la comandă, că ai fost plătit. Dacă tu nu ești, trebuie să mergi până în pânzele albe. Dar dacă ai fost plătit, fii atent ce îți spun eu.

Spune mama adevărul! Ca să nu îți iei tu pedeapsă singur și ăla să stea în libertate, pentru că ai șase fete acasă. Spune mama adevărul, pentru că mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva”.

Suspect: „Ce să zic, mamă, că nu am omorât-o eu. Ai înnebunit, mamă?”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Mamă: „ Ei spun că ți-a rămas sub unghii pielea ei”.

Suspect: „Am fost azi la medico-legal. Nu am nimic pe mâinile mele. Singurul lucru pe care mi l-a găsit a fost că eram ciupit în palmă. Dar pe mâini, pe corp, pe gât, pe picioare, aici nu mi-a găsit nimic”.

Mama: „Deci nu ți-ai găsit nimic, nu ești vinovat, nu ești plătit, nu ești nimic, nu?”.

Suspect: „Nu!”.

Familia dentistei ucise în Brăila se simțea amenințată, în ultimul timp

Victima, pe nume Marina Gavril, o doctoriță stomatolog în vârstă de 41 de ani, originară din Republica Moldova, trăia în Brăila alături de soțul său. Aceasta locuia într-un cartier cunoscut pentru problemele sale sociale și de siguranță.

În ultimele luni, viața doctoriței se transformase într-un coșmar din cauza unor conflicte cu indivizi periculoși din cartier, care o amenințau în mod constant.

Citește și: Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet

Din cauza amenințărilor continue, femeia a decis să urmeze un curs de portarmă și a obținut recent permisul necesar, cu intenția de a-și achiziționa un pistol pentru protecție. Surse din anchetă menționează că această decizie a fost luată după ce indivizi din cartier au intrat cu forța în locuința ei și a soțului său. 

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!