Perchezitii in Suceava, Neamt, Iasi, Constanta si Ilfov, la contrabandisti cu tigari

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 15:05

Procurorii efectueaza perchezitii in mai multe judete pentru anihilarea unei grupari de tip mafiot.

Procurorii DIICOT efectueaza luni 36 de perchezitii domiciliare pe raza judetelor Suceava, Neamt, Iasi, Constanta si Ilfov, pentru destructurarea unei grupari formate din 33 de persoane, cetateni romani si ucraineni, printre care se afla si un subofiter de la Politia de Frontiera, ce se ocupa cu contrabanda cu tigari.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, membrii gruparii, cu sprijinul unui subofiter din cadrul ITF Sighetu Marmatiei, Sectorul Politiei de Frontiera Brodina, au introdus ilegal in Romania, prin segmentul de frontiera verde, adiacent localitatii Brodina, judetul Suceava, cantitatea de 325.000
pachete tigarete, provenind din Ucraina.

Valoarea totala a prejudiciului este de peste 1,1 milioane USD. La sediul DIICOT vor fi audiate 20 de persoane, urmand a fi dispuse masurile legale dupa finalizarea audierilor. Actiunea este efectuata cu sprijinul ofiterilor politie judiciara din cadrul DCCO, IPJ Suceava si lucratorilor din cadrul IJJ Suceava si Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane. Suportul tehnic al actiunii a fost asigurat de SRI, DGIPI si DOS.


Sursa: Agerpres

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.