Pere umplute cu branza si stafide
Cost estimativ: 30 lei pentru 4 persoane
Ingrediente
4 pere jambon
250 g branza cu smantana (cottage)
2 linguri de miere
O mana de stafide
Coaja si zeama de la o lamaie
O lingurita de rom
Mod de preparare
Stafidele se pun la inmuiat in apa calduta cu coaja si zeama de la o lamaie
Perele se curata, se taie in jumatati, se scobesc, apoi se dau la cuptor (180
grade, 20 minute) pana cand se inmoaie, dar isi pastreaza forma..
Se scot si se umplu cu un amestec de branza cu smantana, zeama si coaja de lamaie, miere si rom.
Se decoreaza cu menta si se servesc ca atare.
Ingrediente
4 pere jambon
250 g branza cu smantana (cottage)
2 linguri de miere
O mana de stafide
Coaja si zeama de la o lamaie
O lingurita de rom
Mod de preparare
Stafidele se pun la inmuiat in apa
calduta cu coaja si zeama de la o lamaie.
Perele se curata, se taie in jumatati, se scobesc, apoi se dau la cuptor (180 grade, 20 minute) pana cand se inmoaie, dar isi pastreaza forma.
Se scot si se umplu cu un amestec de branza cu smantana, zeama si coaja de lamaie, miere si rom.
Se decoreaza cu menta si se servesc ca atare.
Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei