Perfect pentru micul dejun! A spart un ou si l-a turnat in interiorul unei felii de paine, apoi a pus totul in tigaie. Imi ploua in gura cand am vazut ce-a iesit

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 23 sep 2020, 08:10

E o reteta perfecta pentru o zi friguroasa de iarna si poate fi mancata atat seara cat si dimineata.

Ai nevoie de putin bacon, o bagheta de paine si cateva oua. Iata cum se prepara:

Taie bagheta in felii de aproximativ 2 centimetri inaltime si scoate, partial, miezul de paine. In paralel, pune la prajit cateva bucati de bacon.

Pune bucatile de bagheta de paine intr-o tigaie si pune in interior continutul unui ou. Ca sa nu curga pe sub bucata de paine, apasa cateva secunde pe bagheta cu degetele, pana cand se intareste oul.



Asezoneaza cu sare si piper, apoi acopera cu un capac si lasa-le la prajit timp de 2 minute, apoi intoarce-le pe partea cealalta. Pune deasupra bucatile de bacon si lasa-le in tigaie timp de un minut.

Iata cateva imagini:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: