Perfectiunea NU exista! Staruri de la Hollywood care au DEFECTE fizice!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:46

Perfectiunea este doar un mit chiar si atunci cand vine vorba despre starurile de la Hollywood!

Frumusetea absoluta nu exista, iar daca pana si supermodelul Claudia Schiffer are defecte fizice, atunci noi, oamenii de rand, ce sa mai spunem? Cine a spus ca celebritatile sunt perfecte, sa se uite la urechile lor clapauge. Kate Hudson a fost numita una dintre cele mai sexy femei de pe planeta, cu toate ca poate primi porecla: Dumbo! Urechile ei seamana cu cele ale elefantului din desene animate, dar diva s-a obisnuit cu acest defect.



Jennifer Garner sigur ne aude mai bine pentru ca are urechile mari, pe care le lasa la vedere chiar si atunci cand se afla pe covorul rosu. Unde mai pui la socoteala ca actrita sufera si de brahimetacarpie, ceea ce inseamna ca unul dintre degetele ei de la picioare este mult mai scurt decat celelalte. E supermodel, insa are urechi XXL! Claudia Schiffer are un corp de vis si un zambet de nota 200, insa urechile ei se vad de la o posta.


Cat despre sarmana Calista Flockhart, ce sa mai spunem? Actrita din Ally McBeal este anorexica, mignona si are urechile mari. Katie Holmes aduce usor usor cu un personaj din filmul Avatar, iar Penelope Cruz, pentru ca nu ii pasa de critici si nici de etaloanele de frumusete ne arata mereu urechile ei clapauge.

Cum am putea sa vorbim despre acest subiect fara sa-l mentionam pe Barack Obama? Urechile lui ar face invidios doar un elefant! La fel de clapauge sunt si cele ale lui Will Smith, actorul care chiar a glumit si a spus ca forma urechilor
lui este perfecta pentru un posibil film in care ar trebui sa-l joace pe actualul Presedinte al Statelor Unite.

##VIDEO126695##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei