Performantele aragazuri Nostalgie produse de renumitul brand italian ILVE sunt acum disponibile și în România!

Author: Oana Iosif

ILVE, unul din cele mai apreciate branduri italiene de electrocasnice a intrat mai nou și pe piața românească, produsele sale fiind disponibile la TechStore.Ro Magazin Electrocasnice. ILVE este opera a doi ingineri italieni pe nume Eugenio Illoti și Evelino Berno care nemulțumiți de aragazurile existente pe piață la momentul acela s-au hotărât să ia problema în propriile mâini și să-și construiască singuri propriul aparat.

Toată povestea de mai sus se întâmpla în anul 1952, iar la puțin timp după ce au reușit să construiască primul aragaz comercial, cei doi ingineri au început să primească comenzi din întreaga lume.

Gama Nostalgie este o gamă de aragazuri profesionale care reflectă bunul gust specific italienilor și atenția lor pentru detalii. Pentru ca nimic să nu rămână la voia întâmplării, electrocasnicele din gama Nostalgie se asamblează și acum, la atâția ani de la lansarea firmei și popularizarea brandului, manual. Eugenio Illoti și Evelino Berno și-au luat acest angajament față de clienții lor încă de la început și în semn de apreciere pentru munca părinților, dar și pentru toți cei care i-au susținut atâta timp, fii lor, care au preluat afacerea în anii '70, au dus mai departe această tradiție.

Nostalgie: o gamă de aragazuri pentru amatori și profesioniști

Aragazurile Nostalgie se potrivesc deopotrivă atât amatorilor, cât și profesioniștilor. Ele sunt aragazuri cu multiple funcții care mai de care mai performante, atât de simplu de folosit încât, cu ajutorul lor, orice preparat culinar îți iese absolut perfect de fiecare dată.

Aragazurile ILVE, în special cele din gama Nostalgie, au un mix de șase, șapte sau opt arzătoare diferite. Unele din acestea sunt prevăzute cu două coroane, altele sunt arzătoare cu ardere rapidă, iar altele sunt arzătoare auxiliare. În funcție de model, poate exista și un arzător special pentru pește.

De asemenea, aragazurile ILVE au și unul sau două cuptoare. Exteriorul aragazurilor este fabricat din oțel inoxidabil, iar interiorul cuptorului, sau cuptoarelor în funcție de model, este smălțuit. Astfel, pentru că se curăță foarte simplu, un aragaz ILVE este aragazul ideal pentru orice gospodină căreia îi place cu adevărat să gătească, dar nu și să piardă timp cu ordinea și curățenia din bucătărie.

Nu trebuie să fii as în bucătărie ca să gătești fripturi, tocănițe, supe, prăjituri sau orice alte preparate culinare dacă ai la îndemână un aragaz ILVE din gama Nostalgie. Prețul unui astfel de aparat electrocasnic este semnificativ mai mare decât în cazul altor aragazuri. Dar diferența de preț constă în funcțiile premium de care nu poți beneficia dacă investești într-un aragaz obișnuit.

Mai mult, pentru că sunt fiabile și versatile, aragazurile ILVE sunt o investiție pe viață! Pentru ceea ce oferă, ele sunt preferatele antreprenorilor care conduc business-uri în domeniul culinar. Dar la fel de potrivite sunt și pentru locuințele particulare, unde se pune un accent deosebit pe calitatea mâncării, dar și pe diversitatea ei.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.