Pericol uriaș pentru președintele Ucrainei! Putin trimite 400 de asasini să îl omoare pe Zelensky în ziua negocierilor de pace!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 28 nov 2022, 00:25

Zelensky e amenințat cu moartea!

Sursa: President.gov.ua

Ținta principală a lui Vladimir Putin în războiul cu Ucraina pare să fie președintele țării, Volodimir Zelensky.

The Times scrie că Vladimir Putin a ordonat grupului de mercenari Wagner, în număr de 400, să meargă în Ucraina cu scopul de a-l lichida pe Zelensky și a pregăti terenul pentru schimbarea regimului.

Grupul de mercenari Wagner este format din luptători profesioniști care servesc intereselor Moscovei. Ei au operat în Siria, Libia și, cel mai recent, în Republica Centrafricană.

Kremlinul a negat în permanență că ar avea legătură cu acest grup privat de luptători, dar Parisul a susținut că Wagner acționează în numele conducerii de la Moscova.

"Wagner este în primul rând o companie de mercenari ruşi care fac război prin procură în numele Rusiei, chiar dacă Rusia neagă(...) Nu păcăleşte pe nimeni", a insistat ministrul francez de externe, Jean-Yves Le Drian.

Putin trimite 400 de asasini să îl omoare pe Volodimir Zelensky

Astăzi vor fi negocieri de pace între Rusia și Ucraina, purtate la Belarus, pe teritoriul președintelui Lukașenko, foarte apropiat de Putin.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky, s-a declarat sceptic că negocierile ar putea avea succes, dar a zis că este gata să facă orice pentru ca războiul să fie oprit în Ucraina.

„Voi spune sincer, ca întotdeauna: nu prea cred în rezultatul acestei întâlniri, dar lăsați-i să încerce. Pentru ca niciun cetățean al Ucrainei să nu se îndoiască că eu, în calitate de președinte, nu am încercat să opresc războiul când a existat chiar o șansă mică”, a spus președintele ucrainean Volodimir Zelensky.

„Și în timp ce băieții noștri sunt acolo (n.r.: delegația ucraineană), președintele este aici, șeful de stat major este aici, primul-ministru este aici, armata este aici, comandantul șef este aici. Ne vom apăra cu toții statul și granițele noastre”, a subliniat președintele ucrainean.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live update: Decizie de ultim moment! Volodimir Zelenski a acceptat negocierea cu Rusia. Unde se va desfășura întâlnirea

Zelensky anunța că ținta principală este el!

Președintele ucrainean anunța în prealabil că, potrivit informațiilor pe care le deține, ținta principală a acestui război este el.

„Conform informațiilor pe care le avem, inamicul m-a marcat ca țintă nr.

1, familia mea ca țintă nr. 2”, le-a spus Volodimir Zelensky ucrainenilor într-un discurs vineri dimineață. „Ei vor să distrugă Ucraina din punct de vedere politic, distrugând șeful statului”, a subliniat președintele ucrainean.

Statele Unite s-au oferit să îl extragă pe Zelensky din Kiev pentru ca acesta să poată conduce țara departe de acest război, dar președintele ucrainean a refuzat.

Joi seară, după ce războiul între Rusia și Ucraina a început, președintele Zelensky le-a transmis liderilor UE că este posibil să fie ultima oară când se văd.

”E probabil ultima oară când mă vedeți viu”, le-a spus Zelensky liderilor UE, a dezvăluit premierul italian Mario Draghi.

Citeste si: DECIZIE FĂRĂ PRECEDENT: Uniunea Europeană trimite armament Ucrainei. Anunțul făcut de Ursula von der Leyen

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.