PERICOLUL din carnea tocata! IATA la ce trebuie sa fim atenti cand cumparam un astfel de produs

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:37

Doctorul Andrei Laslau a avertizat gospodinele in legatura cu carnea tocata pe care o gasim in supermarketuri.

Medicul Andrei Laslau a dezvaluit la Draga mea prietena ca nu orice carne tocata este buna, in sensul in care majoritatea este preparata cu aditivi. Cel mai bine este sa consumam carne macra pe care o tocam noi acasa sau la macelarie daca tinem neaparat sa ne face chiftele sau alte mancaruri... In majoritatea pungilor cu carne tocata de la magazine gasim tesut conjunctiv, in primul rand, apoi o cantitate de grasime, in functie de cum a decis producatorul.

Si tu poti pune acasa grasime in functie de cata vrei...cele mai multe gospodine prefera sa isi toace singure carnea si este de inteles pentru ca poti sa ti-o condimentezi tu cum vrei.... IATA SI ALTE SFATURI PE CARE DR.LASALAU LE DA DESPRE CARNEA TOCATA!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.