PERICULOS! Nu o sa va vina sa credeti cum isi intretine familia barbatul din imagine

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 12:50

Nu o sa va vina sa credeti cum isi castiga un barbat din Delhi banii. Zeci de persoane vin la el in fiecare zi, spre bucuria acestuia.

Chiar daca la prima vedere se poate spune ca taie in carne vie, de fapt el nu face decat sa elimine ceara din urechi. Desigur, ceea ce face acest barbat este periculos deoarece inlaturarea cerumenului este recomandat sa fie efectuata de un medic in conditii de siguranta, prevenind lezarea urechii medii si interne.

 

De aceea nu este indicat ca acest procedeu sa fie facut de catre o persoana neatutorizata si nu folosind betisoare pentru urechi, ac de par sau alte asemenea obiecte.

Totul deoarece exista posibilitatea ca ceara sa fie impinsa mai adanc si exista riscul leziunii mucoase canalului auditiv si chiar a timpanului.

 

Cu toate acestea zeci de persoane vin in fiecare zi la barbatul din imagine pentru a le scoate ceara din urechi. Nu va vine sa credeti? Consultati galeria foto de mai jos!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.