Peripetiile celor trei cupluri din casa "Te vreau langa mine" continua! Iata cum s-au comportat participantii atunci cand au fost lasati sa isi aleaga singuri dormitoarele!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:59

Acestia au avut dispute aprinse pe tema camerelor.

Dupa ce s-au instalat in casa "Te vreau langa mine", cele trei cupluri proaspat formate in cadrul emisiunii, au inceput sa se organizeze. Participantii au fost nevoiti sa isi aleaga singuri dormitoarele, insa s-au confruntat cu dificultati. Toate cuplurile si-au dorit sa ocupe cel mai mare dormitor si au inceput primele confruntari.

Cristina si Dinu au fost cei mai vigilenti si au ocupat cel mai mare dormitor, spunandu-le celorlalti ca sunt cei mai indreptatiti sa ramana acolo.

Cristi si partenera sa au ales dormitorul mijlociu iar Ioana si Andy au fost nevoiti sa se instaleze in cel mai mic dormitor. Iata cum s-au desfasurat lucrurile:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.