Persoanele ranite in masacrul de la coafor, in stare grava VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 20:25

Sa fi aparut regrete dupa tragedie, in mintea barbatului care a curmat viata a doua persoane si a pus in pericol alte sase?

In casa pistolarului astazi, s-au gasit nici mai mult nici mai putin decit 60 de cartuse. Zece într-o cutie si 50 într-o alta. Degeaba a iesit la lumina faptul ca a fost bolnav, lacrimile familiei sotiei nu se usuca de pe obraz.

Una dintre persoanele impuscate de criminal a fost supusa unei interventii chirurgicale. Celelalte doua care au fost transportate in stare critica la spitalul de urgenta sunt inca sub investigatii medicale.


Ancheta este departe de a se incheia. Astazi, la lumina zilei au fost gasite cateva dintre cartusele descarcate de criminal asupra victimelor sale. Politistii spun ca acestea sunt probe importante in ancheta dechisa in cazului atacului armat comis de angajatul MAI.




 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.