PERSONALITATE: Câți ani are Denise Rifai? Uite când s-a născut jurnalista

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 26 iul 2022, 10:10
Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”
Sursa: Instagram

Denise Rifai este cunoscută datorită performanțelor sale jurnalistice, dar puțini știu câți ani are jurnalista. Află când s-a născut Denise Rifai.

Jurnalista Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, are o carieră de succes în jurnalism și a devenit cunoscută în special ca realizator de emisiune de știri și talk-show. Fiind destul de discretă cu privire la detaliile ce țin de viața ei personală, nu sunt deloc puțini cei care s-au întrebat care este vârsta lui Denise Rifai.

Când s-a născut Denise Rifai? Iată ce vârstă are jurnalista

Denise Rifai este un nume important în spațiul media din România, aceasta având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. A reușit să își construiască o carieră de succes, trecând prin toate etapele jurnalismului de-a lungul timpului. Dacă despre cariera ei se știu o mulțime de lucruri, având în vedere că este un jurnalist vocal, informațiile referitoare la viața ei personală sunt destul de puține. Denise Rifai preferă să fie destul de discretă atunci când vine vorba despre acest subiect, preferând să se facă remarcată prin intermediul performanțelor obținute în domeniul ei de activitate.

Dincolo de talentul său jurnalistic, Denise Rifai este o femeie frumoasă și care impresionează prin eleganță. Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” alege inclusiv în cadrul emisiunii ținute sobre, dar care să o pună în valoare, având un stil vestimentar cu influențe clasice. 

Citeste si: Denise Rifai a primit distincția „Television personality of the year”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De-a lungul timpului, o întrebare care a stat pe buzele foarte multor persoane a fost legată de vârsta lui Denise Rifai. Ei bine, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” s-a născut pe data de 26 septembrie si are frumoasa vârstă de 35 de ani. Denise Rifai este foarte atentă la detalii și pune foarte mult accentul pe tot ceea ce ține de îngrijirea personală, fiind considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune din România.

Dacă o lungă perioadă de timp s-a axat mai mult pe emisiuni cu temă politică, prezentatoarea a acceptat propunerea de a realiza o emisiune cu un format special, 40 de întrebări cu Denise Rifai. În fiecare săptămână, Denise Rifai are un invitat special despre care încearcă să afle cât mai multe informații prin intermediul celor 40 de întrebări pe care i le adresează.

În momentul în care a acceptat să facă parte din acest proiect, Denise Rifai a mărturisit că este o adevărată provocare.

„Decizia de a ma alatura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus: „Da!” cu tot sufletul si asta pentru ca eu cred foarte mult in proiectul in care voi fi implicata. Va fi un produs unic pe piata media din Romania.

In momentul acesta, nu va pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot sa va spun ca eu voi ramane aceeasi Denise Rifai.”, declara Denise Rifai în momentul în care a acceptat să realizeze emisiunea de la Kanal D.

Citeste si: Denise Rifai, dezvaluiri in premiera despre prima ei iubire: ''Un DA mare ca la starea civila''

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.