Personalizeaza-ti dormitorul cu lenjerii de pat de calitate si in trend de la zenartdeco.com

Author: Bogdan Stanescu
Actualizat: 31 ian 2021, 18:50

Camera in care dormi ar trebui sa fie o oaza de liniste, un loc care sa te imbie la odihna si relaxare, acel pasaj intre lumea reala si taramul oniric. Insa, fie ca ai un dormitor dublu, un dormitor, modern, clasic, minimal, cu un mobilier mai mult sau mai putin colorat, mai devreme sau mai tarziu te vei afla in fata dilemei deceniului: ce fel de lenjerie de pat sa alegi? Lenjeria de pat trebuie sa fie dubla, simpla sau pentru un pat de o persoana si jumatate, dar mai ales cu ce stil trebuie sa iti “imbraci” culcusul? Pentru asta, trebuie sa ai cunostinte destul de bune despre diferitele tipuri de lenjerii de pat si despre caracteristicile tesaturilor care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale si, prin urmare, din moment ce ochiul isi doreste si partea sa, trebuie sa te gandesti si la latura estetica. Toate aceste elemente combinate vor aduce un singur lucru in dormitorul tau: personalitate!

De fapt, ca sa te scutim de cautari nesfarsite prin jungla magazinelor care comercializeaza lenjerii de pat, iti recomandam https://www.zenartdeco.com/, magazinul iubit de toata lumea, de la oameni simpli si pana la vedete. Aici vei gasi lenjerii care sa se potriveasca oricarui tip de pat si oricarui stil.

De fapt, lenjeriile de pat nu mai sunt doar instrumente folosite pentru a acoperi salteaua si pentru a ne acoperi pe noi insine, ci sunt un mijloc de a ne exprima personalitatea si, mai presus de toate, sunt un accesoriu care ajuta la transformarea dormitorului in ceva distinct, unic si deosebit. De aceea, alegerea lenjeriilor de pat devine un mod de a te exprima.

Exista o mare varietate de lenjerii de pat colorate, cu modele, in culori uni... dar cum sa le alegi pe cele potrivite pentru tine? De obicei pentru femei este foarte important sa imbunatateasca continuu aspectul casei pentru a putea trai in largul lor, intr-un mediu care sa le reflecte personalitatea si care merge „mana in mana” cu dezvoltarea personala si, de ce nu, cu feminitatea.

Iata cateva sfaturi simple care te vor ajuta sa descoperi noul stil pe care sa il aplici in dormitor:

Ai un dormitor mare si luminos? Sau poate o camera clasica, simpla, sobra?

Iti poti „imbraca” patul cu lenjerii uni, in toate culorile posibile, atat stralucitoare, cat si pastelate. Lenjeriile de pat intr-o singura culoare garanteaza o anumita sobrietate in camera si ofera acea idee constanta de curatenie, prospetime si o asortare perfecta cu nuantele intregului tau dormitor. Totusi, si aceasta alegere, la randul ei, poate fi dificila. Daca nu esti sigura ce culoare sa alegi, uita-te la garderoba ta si observa culoarea predominanta. Daca dulapul tau este plin de culori neutre, cum ar fi cafeniu, gri si negru, poate doresti sa alegi o culoare a lenjeriei de pat care sa completeze ceea ce deja iti place. Daca dulapul tau este luminos si vesel, cu nuante de galben, rosu si roz, atunci o culoare mai stralucitoare a lenjeriei este perfecta. Nu cumpara o lenjerie intr-o culoare pe care nu o iubesti, deoarece trebuie sa dormi cu ea in pat.

Daca dormitorul tau nu are in prezent o tema, poti alege cu usurinta orice culoare disponibila. Cu toate acestea, daca camera ta este deja in culori coordonate de nuante diferite, cel mai bine este sa alegi o culoare care sa completeze ceea ce este deja in camera. Nu trebuie neaparat sa se potriveasca cu culoarea camerei tale, ci sa alegi ceva care sa nu se “ciocneasca” izbitor. Daca camera ta este foarte colorata, cu rosu, violet sau galben, achizitioneaza lenjeria de pat intr-o culoare neutra, cum ar fi alb sau maro, pentru a completa tema.

Daca dormitorul este deja neutru, cu albastru, alb, bronz sau gri, poti alege lenjerii de pat in nuante mai luminoase pentru a compensa culorile mai temperate din camera ta. Atentie! Majoritatea dormitoarelor pentru copii ar trebui sa nu fie accesorizate cu lenjerii de pat in culori intunecate. Gandeste-te la tipul de persoana care va dormi in pat, daca nu este vorba despre tine, pentru a alege cea mai buna culoare pentru ea.

Alegerea unei culori linistitoare, cum ar fi albastru sau gri, te poate ajuta sa stimulezi creierul ca este timpul sa se pregateasca pentru noapte. Ambele nuante s-au dovedit a fi benefice pentru a calma creierul si a incuraja corpul sa se odihneasca.

Totusi, indiferent de culoarea pe care o alegi, trebuie sa optezi pentru lenjerii de calitate si la preturi accesibile, care sa iti ofere luxul unui somn odihnitor. Zenartdeco.com iti poate oferi asta!

Sa mergem mai departe...

Ai o camera de dormitor mica, cu putina lumina? Vrei sa acorzi importanta fiecarui mic detaliu al camerei tale?

Lenjeriile de pat potrivite sunt cele cu model, tip fanetzie. Exista desene infinite: flori colorate, linii largi si inguste, forme geometrice ale artei moderne, motive abstracte cu stil oriental, nuante care amintesc de mare, nisip si alte elemente naturale. Modelele sunt potrivite pentru cele care doresc sa imbunatateasca foarte mult camera de dormitor, in special spatiile mici, deoarece aceste lenjerii iti pot transforma patul intr-o opera de arta, un obiect de design pur.

Tendintele momentului? Cele mai populare lenjerii de pat fantezie sunt florile super colorate care, mai ales primavara si vara, ne amintesc de culorile si parfumurile gradinilor de flori.

Chiar si modelul de lenejrie in dungi se poarta! Dungile ofera camerei de dormitor un aspect mai avangardist si strict.

In concluzie…

Creativitatea este o necesitate atunci cand alegi lenjeria de pat pentru dormitorul tau! La zenartdeco.com gama de lenjerii de pat este larga si variata si iti permite sa iti reprezinti cel mai bine personalitatea si sa alegi un stil unic.

 

Taguri: