Perversu' de pe Targu Ocna, atac dur la Nelson Mondialu: "Are cioturi in gura, nu are dinti"

Autor: A.I.

Perversu' de pe Targu Ocna s-a luat de Nelson Mondialu intr-un vlog publicat pe YouTube.

Tinta celui supranumit "Perversu' de pe Targu Ocna" era, de fapt, alta, insa Nelson Mondialu a fost victima colaterala.

"...si cu Nelson care a mancat sandwich-uri cu caramizi. Are cioturi in gura, nu are dinti", l-a atacat Perversu' dur pe Nelson.

Vlogul este mai vechi, Nelson Mondialu rezolvand, intre timp, problema cu dantura.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imagini uluitoare cu Perversu' de pe Târgu Ocna și Jador: "Băi, dacă-l iei..."

Jador s-a obișnuit să facă vlog de peste tot unde merge cu Perversu' și Nikolas Sax. Ei au fost la supermarket și Perversu'  s-a făcut că fură ceva.

"Nu te cred! Băi, dacă-l iei, ești prost! Îl plătesc eu, nu fi prost. Îl furi pe bune? Da' măcar fură ceva scump", a spus Jador.

Câți bani câștiga la o cântare Jador de la" Puterea dragostei"

Prezența lui Jador la" Puterea dragostei" i-a mărit uluitor  cota  acestuia printre cântăreții de manele. Înainte de coronavirus, evenimentele îi umpleau buzunarele lui Jador.

Jador susținea cântări atât în țară, cât și în străinătate, pentru românii din diaspora, iar concertele i-au adus o mulțime de bani fostului concurent de la "Puterea dragostei".

Jador e foarte apropiat de Perversu' de pe Târgu Ocna.

Jador susținea, în medie, 12 cântări pe lună. Onorariul lui și al formației era de 4.000 de euro pentru un concert care dura o oră și jumătate. La aceste sume se adăugau banii pe care spectatorii îi aruncau la lăutari, iar aceste sume erau și ele considerabile.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.