"Pescarul" il provoaca la duel pe Ali

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:47

Aflata in spital, Cemile (Ayça Bingöl) este ingrozita de gandul ca si copiii sai au aflat adevarul despre cele intamplate intre ea si Ali (Erkan Petekkaya).

Bunica Hasefe (Meral Çetinkaya), care isi iubeste foarte mult fosta nora, o asigura pe aceasta ca ii va fi alaturi daca se hotaraste sa depuna plangere impotriva fostului sot. Caroline (Wilma Elles) si Ali nu se mai inteleg deloc iar aceasta incearca din rasputeri sa isi recucereasca sotul. Caroline urmeaza sa ii dea o veste buna lui Ali, insa, acesta o ignora cu desavarsire.

Mustafa (Osman Karagöz) surprinde o scena tandra care se petrece intre Aylin si Soner (Mete Horozoğlu) si face o criza de gelozie.

Ca sa isi convinga fratele ca el si Aylin nu sunt indragostiti unul de celalalt, Soner decide sa se mute la Londra. Aylin este socata de hotararea lui Soner.

Hikmet, "pescarul", vrea sa il pedepseasca pe Ali pentru tot raul facut lui Cemile si il provoaca la duel. Selma, sotia “pescarului”, prinde de veste si o implora pe Cemile sa impiedice macelul dintre cei doi barbati.

Ce veste uluitoare primeste Ali de la sotia sa si cum se va termina duelul dintre acesta si "pescar" puteti afla astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din
serialul “Tradarea”, la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.