Pescobar a ajuns pe masa de operație. Patronul de la Taverna Racilor a povestit chinurile prin care a trecut: „Toată viața am suferit”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 nov 2023, 15:24

Pescobar a ajuns pe masa de operație. Patronul de la Taverna Racilor a povestit chinurile prin care a trecut: „Toată viața am suferit”

Sursa: TikTok

Pescobar a suferit o intervenție chirurgicală, iar acum le-a mărturisit fanilor care este starea sa de sănătate. Ce a pățit patronul de la Taverna Racilor?

„Eram blocat cu respirația până la 60%, după operație pe mine nu m-a mai durut capul și nu am mai avut amețeli și oboseli cronice,” povestește Paul Nicolau, după ce a suferit o intervenție chirurgicală.

Pescobar a ajuns pe masa de operație. Cum se simte acesta 

Pescobar a fost operat la nas pentru o deviație de sept cu care se confrunta de mult timp, aceasta punându-i în pericol calitatea vieții. 

Patronul de la Taverna Racilor mărturisește că nu mai putea respira bine, era mereu obosit și sforăia noaptea.

Citește și: Ce cifră de afaceri are Pescobar cu Taverna Racilor! Sumele colosale pe care le-a făcut cu doar 24 de angajați

„Dragilor, bună dimineața. Sunt alături de doctorul și prietenul meu, totodată, care m-a readus la respirație, să zicem așa.

Am suferit toată viața de deviație de sept și prietenul meu doctor mi-a făcut autostradă pe nări. Și așa am nasul mare, mai erau și deviațiile de sept, nu respiram deloc, ceea-mi îngreuna calitatea vieții.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Eram obosit de la 1 până la ora 6, sforăiam noaptea. Știu că sunt mulți care suferă deviație de sept și se opresc pentru că le e frică și știți de ce le e frică? Că ei încă mai cred că doctorul vine cu dalta și ciocanul.  E pe stres zero, vii la domnul doctor, te anesteziază, stai în sala de operație, te-ai trezit, stai o seară „cazat” și a doua zi pleci acasă,” a

spus acesta într-un videoclip pe pagina sa de TikTok. 

@tavernaracilortimisoara

Operatie de deviatie de sept, pe care nu o simti absolut deloc, cu ajutorul Dr. Silviu Oprescu de la Spitalul Monza ❤️🙏! Eram blocat cu respiratia pana la 60%, după operatie pe mn nu m-a mai durut capul si nu am mai avut ameteli si oboseli cronice niciodată 🤗🙏❤️! Să mergeti la Dr Oprescu si să imi multumiti apoi 🤗

♬ original sound- tavernaracilortimisoara

Restaurantele lui Pescobar, pe mâna inspectorilor ANPC

După ce inspectorii ANPC au luat la rând locațiile deschise de Paul Nicolau, bărbatul s-a sesizat și i-a asigurat pe fani că totul va fi în regulă. 

Deși inspectorii ANPC au anunțat că au descoperit mai multe nereguli și imaginile cu dezastrul din bucătărie au fost postate în mediul online, Pescobar nu a renunțat și a declarat că toate problemele au fost rezolvate.

Citește și: Ce ar fi în neregulă cu celebra caracatiță vândută în restaurantele lui Pescobar. Larisa a fost cea care a dat vestea: „Dacă vreți să mai mâncați caracatiță la Taverna Racilor”

Inspectorii ANPC au închis atunci restaurantele din Herăstrău, Snagov și Timișoara.