„Eram blocat cu respirația până la 60%, după operație pe mine nu m-a mai durut capul și nu am mai avut amețeli și oboseli cronice,” povestește Paul Nicolau, după ce a suferit o intervenție chirurgicală.
Pescobar a ajuns pe masa de operație. Cum se simte acesta
Pescobar a fost operat la nas pentru o deviație de sept cu care se confrunta de mult timp, aceasta punându-i în pericol calitatea vieții.
Patronul de la Taverna Racilor mărturisește că nu mai putea respira bine, era mereu obosit și sforăia noaptea.
„Dragilor, bună dimineața. Sunt alături de doctorul și prietenul meu, totodată, care m-a readus la respirație, să zicem așa.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii
Eram obosit de la 1 până la ora 6, sforăiam noaptea. Știu că sunt mulți care suferă deviație de sept și se opresc pentru că le e frică și știți de ce le e frică? Că ei încă mai cred că doctorul vine cu dalta și ciocanul. E pe stres zero, vii la domnul doctor, te anesteziază, stai în sala de operație, te-ai trezit, stai o seară „cazat” și a doua zi pleci acasă,” a
@tavernaracilortimisoara Operatie de deviatie de sept, pe care nu o simti absolut deloc, cu ajutorul Dr. Silviu Oprescu de la Spitalul Monza ❤️🙏! Eram blocat cu respiratia pana la 60%, după operatie pe mn nu m-a mai durut capul si nu am mai avut ameteli si oboseli cronice niciodată 🤗🙏❤️! Să mergeti la Dr Oprescu si să imi multumiti apoi 🤗
♬ original sound- tavernaracilortimisoara
Restaurantele lui Pescobar, pe mâna inspectorilor ANPC
După ce inspectorii ANPC au luat la rând locațiile deschise de Paul Nicolau, bărbatul s-a sesizat și i-a asigurat pe fani că totul va fi în regulă.
Deși inspectorii ANPC au anunțat că au descoperit mai multe nereguli și imaginile cu dezastrul din bucătărie au fost postate în mediul online, Pescobar nu a renunțat și a declarat că toate problemele au fost rezolvate.
Inspectorii ANPC au închis atunci restaurantele din Herăstrău, Snagov și Timișoara.