Pescobar ține renumitul post cu apă: „Am dat jos vreo trei kilograme” Cum se simte patronul de la Taverna Racilor după a patra zi de post

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 28 aug 2024, 16:10

Pescobar a slăbit deja 3 kilograme până în ziua 4 de post cu apă

Sursa: TikTok

Pescobar le-a dezvăluit urmăritorilor săi un detaliu inedit. Patronul de la Taverna Racilor a început să țină postul cu apă și este deja în cea de-a patra zi.

Pescobar a slăbit deja 3 kilograme până în ziua 4 de post cu apă. Afaceristul spune că deja nu mai simte poftă de mâncare și se recuperează eficient. 

Citește și: Cum arată părinții lui Pescobar! Cu cine seamănă cel mai bine patronul de la Taverna Racilor

Cum se simte patronul de la Taverna Racilor după a patra zi de post

Pescobar a postat un filmuleț în mediul online, unde i-a informat pe fani despre starea sa de sănătate din prezent. Potrivit acestuia, postul îl face să se simtă foarte bine și mult mai eliberat. 

„Ziua 4 de post cu apă. Astăzi este a patra zi în postul terapeut, forță mondială. Nu îmi mai e foame deloc. Mă doare rău lombarul, dar cred că din cauza poziției din somn.

Nu m-a mai durut niciodată.

Să știți că aici sunt în general oameni de vârsta a doua, așa că cei tineri nu trebuie să se sperie sau să-și facă filme că ar fi ceva în neregulă. E topul de pe lume, am dat și vreo 3 kg jos. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Nu îmi mai e foame, deoarece corpul, după a treia zi, se hrănește cu propriile grăsimi și ave a și la mine. Are oricine. Zi binecuvântată să aveți! ” este mesajul lui Pescobar transmis pe contul de TikTok.

Postul cu apă este o practică în care o persoană consumă doar apă pentru o anumită perioadă de timp, abținându-se de la orice alt tip de aliment sau băutură.

Această formă de post este utilizată în diverse scopuri, inclusiv detoxifiere, pierderea în greutate, beneficii spirituale sau medicale.

Postul cu apă este promovat în spațiul românesc de Damian Drăghici, Elwira Petre și de actorul Marius Manole.

Postul cu apă variază de la 2 la 41 de zile. Acesta poate oferi beneficii, dar este esențial să fie practicat cu atenție și responsabilitate.

 

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.