Peste 100 de oameni au ajuns la urgenta, dupa ce au mancat bucatele servite la un parastas

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:23

Noaptea trecuta a fost una de cosmar nu doar pentru rudele celui ingropat, cat si pentru apropiatii veniti sa-i cinsteasca memoria.

Imediat dupa masa de pomenire, oamenii au inceput sa se simta foarte rau iar ambulantele aproape ca nu mai faceau fata numarului mare de pacienti.

Nimeni nu se astepta ca urmarile unui parastas sa fie atat de serioase. Aproape 300 de oameni au venit sa guste bucatele de la pomenire iar aproape jumatate  dintre acestia au ajuns direct pe patul de la urgenta. Totul s-a intamplat la o aruncatura de bat de Bacau, unde peste  100 de adulti si 7 copii au avut serioase probleme.

Si asta, in ciuda faptului ca toata mancare a fost adusa de la o firma de catering.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In timp ce oamenii zaceau pe paturile de spital, inspectorii de la sanatate publica au inceput controalele.

In zadar s-au dus inspectorii la firma de catering. Aceasta nu a pastrat mostrele de mancare timp de 48 de ore, dupa cum prevede legea, asa ca reprezentantii DSP nu au avut cum sa constate daca mancarea este cauza imbolnavirilor. Pentru ca protocolul a fost incalcat, ei au inchis firma care realiza livrarile.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.