Peste 14 milioane de oameni AU RAS CU LACRIMI! Iata care este cea mai proasta scena a unei crime dintr-un film VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:38

Ceea ce veti vedea in filmuletul de mai jos este probabil cea mai proasta scena a unei crime dintr-un film din toate timpurile.

Secventa este dintr-un film turcesc din 1974 numit "Karate Girl". Pe scurt, actiunea se invarte in jurul unei blonde pe nume Zeynep care invata karate pentru a putea razbuna moartea tatalui si a sotului ei.

 

Filmuletul care dureaza doar 1 minut si 8 secunde a devenit o senzatie pe internet, inregistrand peste 14,5 milioane de vizualizari si 27.000 de comentarii in doar o saptamana de la postare.

 

Ati putea crede ca scena teribil de prost jucata a pus capat carierei celor doi actori, insa nu e deloc asa. Barbatul, pe nume Bülent Kayabas, a avut ulterior peste 100 de aparitii in diverse filme si seriale TV.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Nici actrita Filiz Akin nu a avut de suferit, ea devenind cea mai cunoscuta artista din Turcia, cu roluri in peste 120 de filme.