Peste 150 de localitati raman in continuare izolate

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 19:15

Alin Maghiar, purtatorul de cuvant al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, a afirmat ca 173 de localitati sunt izolate din punct de vedere al comunicatiilor rutiere sau feroviare, dintre care 60 in Ialomita, 52 in Buzau, iar restul in alte judete, informeaza Agerpres.

Capitala si alte 27 de judete sunt afectate de ninsori, 28 de sate, catune, cartiere si localitati sunt nealimentate partial sau total cu energie electrica, dintre care 12 in Buzau.

"Cai de comunicatii rutiere impracticabile sunt autostrada A2 Bucuresti-Fetesti, 44 de drumuri nationale sunt inchise pe 58 de tronsoane, 104 drumuri judetene sunt inchise traficului si 100 de drumuri judetene au circulatia ingreunata. 13 linii de cale ferata sunt inchise, patru magistrale au circulatia restrictionata.
Aeroportul din Craiova e inchis deocamdata", a declarat Maghiar, pe baza datelor de la ora 5.00.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.