Peste 30.000 de persoane au fost în prima zi a festivalului Summer Well 2023

Author: Bianca Vidoi

Peste 30.000 de persoane au fost în prima zi a festivalului Summer Well 2023

Domeniul Ştirbey a devenit locul de poveste al pasionaților de muzică în perioada 11 – 13 august 2023.

A 12-a ediție a festivalului de muzică Summer Well a fost un loc de poveste peste cei peste 30.000 de oameni ce s-au bucurat de artiștii ce au urcat pe cele 5 scene unde oamenii se mod bucura de toate genurile de muzică.

Citește și: Alte patru vedete amendate după ce au cântat în cadrul unui mare festival din țară: „Au prezentat în concert cântece cu versuri care conţin un limbaj vulgar, licenţios sau rasist”

Peste 30.000 de persoane au fost în prima zi a festivalului Summer Well

Festivalul de muzică Summer Well și-a surprins cei peste 30.000 de admiratori cu artiștii lor preferați, printre care Florence și The Machine, artiști pentru care oamenii au așteptat și cu opt ore înainte de spectacol pentru a avea cele mai bune locuri din care să îi admire și să le cânte melodiie.

Summer Well se află la a 12-a ediție la care pasionații de muzică participă, iar aceștia trebuie să meargă doar 30 de minute distanță de București, pe Domeniul Știrbey pentru a avea parte de trei zile de poveste.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De-a lungul celor trei zile de festival, oamenii se vor bucura de 5 scene cu diferite genuri muzicale, pe care vor urca peste 30 de artiști locali și internaționali.

Florence și The Machine nu au fost singurii artiști ce i-au surprins pe pasionații de muzică, pe scena principală au urcat și Tom Grennan cu vocea lui cuceritoare, Cassia cu prezența playful, Temples cu versurile îndrăznețe și Baby Queen cu prezența feminină puternică.

Wiiings Stage a avut ca scop celebrarea hip-hop-ului oldschool și new cu ajutorul băieților de la CTC, în timp ce Hidden Tracks ne-a introdus unor artiști români de senzație, LVX Machina și+ SHE+, iar la Afterparty Stage cei de la Totally Enormous Extinct Dinosaurs au jonglat cu beat-uri electronice până aproape de răsărit.

Citește și: Oana Roman, despre scandalul Gheboasa și libertatea de exprimare: „Libertatea de exprimare este un drept care are și limite”

Programul festivalului Summer Well 2023

Ziua 2 – 12 august

 

  • Main Stage – Röyksopp; Saint Levant; Lime Cordiale; Biig Piig; The Aces.
  • Hidden Tracks Stage – Rares; IOVA.
  • After Party Stage – Acid Arab.
  • WIIINGS STAGE – Ayrtn; Stefan Costea+ George Pitariu; Ocean Wisdom.
  • Bacardi & Jagermeister Stage – Cesar Bitlan.

 

Ziua 3 – 13 august

 

  • Main Stage – Yungblud; SG Lewis; July Jones; Thus Love; Yellow Days.
  • Hidden Tracks Stage – Paulina; Ana Coman.
  • WIIINGS STAGE – 070 Shake; Tommy Genesis; FC DNB.
  • After Party Stage – Kid Francescoli.

Citește și: Gheboasa a fost amendat pentru prestația de la festival! Trapperul a anunțat că vrea să intre în politică „Vreau să fiu președinte”