Peste 5000 de galateni au indurat frigul de afara si au participat la procesiunea religioasa de aducere a Moastelor Sfantului Martir Voievod Constantin Brancoveanu

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:22

La eveniment, a fost prezent si Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.

Racla cu  moastele  Sfantului Voievod Martir Constantin Brâncoveanu a fost purtata pe umeri de sase militari flancati de o multime de preoti, maicute si tineri imbracati in straie populare

Chiar daca afara erau minus 5 grade, credinciosii nu au simtit frigul. Credinta le-a dat puterea de a  participa la grandioasa  procesiune de pe strazile orasului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Moastele Sfantului Martir Voievod Constantin Brancoveanu au fost aduse de la Bucuresti de catre Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.



Sfintele moaste ale Voievodului Constantin Brancoveanu precum si cele ale sfantului Andrei  au fost  depuse în fata Catedralei Arhiepiscopale,  într-un baldachin special, pentru a fi venerate de cler si credinciosi. Primii care le-au atins au fost Prefericutul Parinte Daniel si Arhiepiscopul Dunarii de Jos, Casian Craciun. Raclele cu moastele celor doi sfinti vor ramane la Galati toata luna decembrie.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.