Peste alb la aburi, cu legume si sos de mustar
Cost estimativ: 30 lei pentru 2-3 persoane
Ingrediente
File de peste alb
Sare, piper, ulei masline, zeama de lamaie
300 g mazare congelata
1-2 morcovi
50 g iaurt dietetic
O lingura de mustar
Mod de preparare
Se pune putina apa la fiert intr-o cratita.
Cand apa a fiert, se aseaza o sita in oala, astfel incat legumele si pestele pe care le veti aseaza pe sita, sa nu atinga apa.
Morcovul se taie julienne, se pune in sita, apoi se adauga mazarea si se acopera cu un capac, astfel incat legumele sa se gateasca in aburul din cratita.
Se asezoneaza pestele cu sare, piper, zeama de lamaie si ulei de masline, si se aseaza deasupra legumelor, avand grija sa nu ia contact cu metalul.
Se acopera din nou si se gateste totul la abur timp de 15 minute.
Se serveste cu sos de iaurt cu mustar, ce se face astfel: iaurtul se amesteca cu o lingura de mustar, apoi se asezoneaza cu sare, piper, zeama de lamaie si ulei de masline dupa gust.
Ingrediente
File de peste alb
Sare, piper, ulei masline, zeama de lamaie
300 g mazare congelata
1-2 morcovi
50 g iaurt dietetic
O lingura de mustar
Mod de preparare
Se
pune putina apa la fiert intr-o cratita.
Cand apa a fiert, se aseaza o sita in oala, astfel incat legumele si pestele pe care le veti aseaza pe sita, sa nu atinga apa.
Morcovul se taie julienne, se pune in sita, apoi se adauga mazarea si se acopera cu un capac, astfel incat legumele sa se gateasca in aburul din cratita.
Se asezoneaza pestele cu sare, piper, zeama de lamaie si ulei de masline, si se aseaza deasupra legumelor, avand grija sa nu ia contact cu metalul.
Se acopera din nou si se gateste totul la abur timp de 15 minute.
Se serveste cu sos de iaurt cu mustar, ce se face astfel: iaurtul se amesteca cu o lingura de mustar, apoi se asezoneaza cu sare, piper, zeama de lamaie si ulei de masline dupa gust.
Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta