Peste o mie de caini din 23 de tari si-au dat intalnire la Timisoara pentru a se intrece in frumusete

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:26

Participantii si participantele s-au prezentat la concurs parfumati, periati si cu suvitele aranjate la mare arta.

Participantii si participantele s-au prezentat la concurs parfumati, periati si cu suvitele aranjate la mare arta. Stapanii i-au gatit mai ceva ca pe niste domnisoare care se bat la titlul de Miss.

1300 de caini au trecut prin probe de foc pentru a castiga un  premiu la cel mai important concurs chinologic organizat in Romania anul acesta. Pe langa frumusete, patrupedele au demonstrat cat de  bine se misca  in ring si cat de ascultatoare sunt.

Dar sa incepem prezentarile! Faceti cunostinta cu acest Caniche toy pe nume Sirius, adus din Chile. Cu asa o tunsoare a fost in centrul atentiei.

Unul dintre cei mai mici  concurenti  a fost  Peggy. Ea a venit din  Ungaria.



Trecem la categoria grea. Bingo are un an si opt luni si tocmai a iesit castigator la clasa lui. Pe langa faptul ca este frumos, vedeti ca este si prietenos.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nici nu ai zice ca este Rottweiler, Bingo  imbratiseaza pe toata lumea  iar la randul lui, stapanul il rasplateste cu multa dragoste.

Are si motive, cainele este campion national la juniori si campionul Moldovei.

Printre castigatori se numara si Gvido, un superb Cane Corso in varsta de doi ani, care a venit in Romania din  Serbia. Expozitia canina a devenit o traditie la Timisoara. In fiecare primavara, sute de iubitori de animale din intreaga Europa vin in Romania pentru a-si prezenta patrupedele.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.