Peste oceanic cu legume sotate
Cost estimativ: 40 lei pentru 6 persoane
Ingrediente
2 kg peste oceanic filetat
Sare, piper, ulei de masline, zeama de lamiae
Un ardei kapia
Un dovlecel
6 ciuperci
200 g fasole verde pastai sau galbena
O legatura patrunjel
Sare, piper, ulei de masline
Mod de preparare
Pestele se unge cu ulei de masline, se asezoneaza cu sare, piper apoi se da la cuptor la 200 grade Celsius, timp de
20 minute.
Cand pielea devine usor aurie, se ia din cuptor si se lasa cateva minute sa se odihneasca.
Legumele se taie fasii subtiri, se trag la tigaie in foc iute pana cand se inmoaie, dar isi pastreaza consistenta si culoarea. Se iau de pe foc se asezoneaza bine, apoi se amesteca cu mult patrunjel proaspat tocat.
Ingrediente
2 kg peste oceanic filetat
Sare, piper, ulei de masline, zeama de lamiae
Un ardei kapia
Un dovlecel
6 ciuperci
200 g fasole verde pastai sau galbena
O
legatura patrunjel
Sare, piper, ulei de masline
Mod de preparare Pestele se unge cu ulei de masline, se asezoneaza cu sare, piper apoi se da la cuptor la 200 grade Celsius, timp de 20 minute.
Cand pielea devine usor aurie, se ia din cuptor si se lasa cateva minute sa se odihneasca.
Legumele se taie fasii subtiri, se trag la tigaie in foc iute pana cand se inmoaie, dar isi pastreaza consistenta si culoarea.
Se iau de pe foc se asezoneaza bine, apoi se amesteca cu mult patrunjel proaspat tocat.
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”