Peste pane cu fulgi de porumb (la cuptor)
Cost estimativ:45 lei pentru 4 persoane
Ingrediente
1 kg file de peste alb (cod, salau)
1-2 oua
1-2 linguri de lapte degresat sau apa
100 g faina
250 g fulgi de porumb neindulciti
Sare, piper
1-2 linguri de ulei de masline
Lamaie pentru servit
Mod de preparare
Se taie peste in bucati de 200-250 g.
Se asezoneaza cu sare si piper, se dau prin faina, apoi prin ouale batute bine cu lapte.
Se trec fileurile prin fulgii de porumb, presand usor cu podul palmei.
Se pun pe o tava nonaderenta sau tapetata cu hartie de copt, se presara cu ulei de masline, apoi se dau la cuptor la 180 grade, pana cand devin aurii.
Ingrediente
1 kg file de peste alb (cod, salau)
1-2 oua
1-2 linguri de lapte degresat sau apa
100 g faina
250 g fulgi de
porumb neindulciti
Sare, piper
1-2 linguri de ulei de masline
Lamaie pentru servit
Mod de preparare Se taie peste in bucati de 200-250 g.
Se asezoneaza cu sare si piper, se dau prin faina, apoi prin ouale batute bine cu lapte.
Se trec fileurile prin fulgii de porumb, presand usor cu podul palmei.
Se pun pe o tava nonaderenta sau tapetata cu hartie de copt, se presara cu ulei de masline, apoi se dau la cuptor la 180 grade, pana cand devin aurii.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii