Petre Geambasu raspunde acuzaţiilor aduse de fiul lui! Adevarul despre motivul pentru care n-a fost prezent la ziua lui Calin si a nepotului sau, Davin

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 oct 2017, 11:42

Dupa ce Calin Geambasu a vorbit despre traumele pe care le-a avut in copilarie, acum, Petre Geambasu, tatal acestuia, a venit in direct, la WOWbiz, unde a raspuns acuzelor fiului sau.

”N-am venit aici ca sa fac vreun scandal. E ziua lui, nu pot sa fac acuzaţii, n-o sa obţineţi prea multe de la mine. Dupa ce mi-a reprosat ca nu stau cu nepotul meu, lucru care e inexact. Chiar cu o seara inainte, el avea un concert, am mers dupa el la un hotel si am facut un program cu nepotul meu. L-am adus acasa, s-a bucurat, am facut poze cu oamenii care s-au bucurat sa ne vada.

Au fost ultimele in relaţii bune. N-am stiut asta. Duminica dimineaţa, Angie, prietena lui, m-a sunat sa treaca pe la noi. Au trecut, s-au jucat cu caţeii, au plecat la strand, iar seara sau a doua zi, nu-mi mai amintesc, el a gasit de cuviinţa sa porneasca atacul. Ne-am pupat, eram in relaţii bune, iar apoi totul a luat o turnura neasteptata.”, a povestit Calin.

”Sa nu va inchipuiţi ca eu si Calin n-avem contact.
Ca l-am batut, ca nu am vorbit cu el. N-am primit liberul, de aceea n-am fost la petrecerea organizata de Calin.”, a mai spus Petre.

Calin Geambasu si fiul lui si-au sarbatorit ziua de nastere la sfârsitul saptamânii trecute, insa Petre Geambasu a fost marele absent.

”Eu n-am nevoie de cadou. Am primit cadoul etern, pentru ca Davin a venit pe lume pe 31 octombrie, insa apa s-a rupt pe 30.”,
a povestit Calin.

”Îmi place mult. Sunt foarte mulţi prieteni, numai unul n-a venit pentru ca s-a uitat la o prostie pe Youtube si ii e frica de intuneric.”, a povestit Davin, care a marturisit ce cadou a primit: ”Îmi ofera mereu iubirea.”, a mai spus fiul acestuia, in timp ce Calin a dezvaluit ca i-a compus melodii de dragoste la tobe.

”Când gresesc ceva, nu ma bate.
Îmi explica ceva si eu inţeleg. Nu e ca pe timpul lui Ceausescu.Cea mai rea a fost când mi-am batut câinele cu un baţ pe spate. Nu am inţeles. Mi-am spart si mitraliera pe câine si s-a suparat tata. Nu mai ţin minte, stiu ca imi explica frumos si n-am mai facut asta a doua oara. ”, a mai povestit fiul artistului.  

”Îi doresc copilului meu sa creasca asa cum a crescut pâna acum, sa aiba acelasi parcurs si voi fi mereu mândru de el.”,
a mai povestit Calin.

”Le doresc caldura din partea familiei si iubirea sa vina din toate parţile, familie, prieteni. Lui Davin ii doresc sa fie ceea ce a demonstrat ca e inca de la trei ani.”, a marturisit mama lui Davin.

Intrebat daca nu e prezent Petre Geambasu, Calin a spus ca nu si-a dorit o impacare formala: ”N-am vrut sa ne impacam pur si simplu, n-ar fi fost nedrept pentru oamenii care au urmarit dezvaluirile mele.”


”A fost acasa bunicul. Sunt in legatura cu Calin tot timpul. Am primit liberul sa-l vad tot timpul pe Calin, spre deosebire de Cristina. Recunosc, la inceput, când a dat legea asta, i-am spus ca nu e posibil. Cum sa ma duc doar eu sa vad copilul si nevasta sa stea acasa? Aici nu ne-am inţeles. Împacarea asta, pe care el o declara, am crezut ca rezolvam, i-am scris un mesaj, insa Cristina n-a avut un pic de diplomaţie. O acuz pe Cristina pentru asta. A fost vorba de generator. Nu s-au inţeles si de aici a pornit totul.

”Orice disculpare mi-as face eu, inseamna ca il acuz pe el. Este ziua lui, nu pot face asta. Ar trebui sa ne cerem iertare amândoi in faţa intregii ţari. Acum se pune problema cine a inceput asta. Este treaba lui ce dorinţe are. Daca ar fi sa cerem scuze, ar trebui sa ne cerem amândoi, in faţa voastra si a lumii.

Eu ca parinte trebuie sa lupt impotriva copilului meu, eu nu pot sa fac asta. E copilul meu si il iubesc", a declarat Petre Geambasu, la WOWbiz.

"Mi-as dori implinire si echilibru emoţional. Eu din anul 2013 lupt pentru asta. Umilinţele au durut. Pâna la rezolvare, o asteptam, Doamne ajuta, dar eu nu vreau sa fie una superficiala. El nu concepe ideea ca un parinte sa ceara iertare copilului pentru ca nu doreste sa creeze precedent", a declarat Calin Geambasu, la petrecerea lui de aniversare.

”S-a ajuns prea departe si imi asum cele trei umilinţe pe care spune el ca i le-am provocat. Da, imi cer scuze. O fac cu toata dragostea, vreau sa se linisteasca. A slabit enorm si nu pot sa-l vad asa ceva. Cred ca nu l-am mai vazut de o luna de zile. Mi-a dat interdicţie si pentru fiul lui. Este absolut senzaţional. Într-adevar, n-a fost batut, nu greseste nimic. Au fost momente când s-a trezit peste noapte, nu m-a deranjat, a mers in living, si-a facut jucariile lui. E o raritate de copil.”, a mai spus Petre Geambasu.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.







 

 

Taguri: