Petre Roman, invitat special în ediția de sâmbătă a game show-ului "Tu urmezi!", de la Kanal D

Autor: Diana Tilă

Sâmbăta, la ora 21:00, Kanal D vă invită să urmăriți o ediție extraordinară a îndrăgitului game show de cultură generală "Tu urmezi!", prezentat de carismaticul Dan Negru.

 Editia de sambata a emisiunii promite entertainment de calitate si o avalanșă de surprize și momente memorabile, avându-l ca invitat special pe fostul prim-ministru al României, Petre Roman.

Citește și: Succesul „puștiului” David Popovici în ochii lui Dan Negru: „Își pregătește în zilele astea viitoarea carieră” Ce admiră cel mai mult prezentatorul la prestația înotătorului

Petre Roman, invitat special în ediția de sâmbătă a game show-ului "Tu urmezi!", de la Kanal D

Într-o întâlnire spectaculoasă și plină de nostalgie, Petre Roman va aduce în fața publicului o serie de întrebări captivante, menite să testeze cunoștințele concurenților din platou. Dialogul dintre Petre Roman și carismaticul Dan Negru se anunță a fi plin de replici savuroase și amintiri prețioase.

Înainte de a lansa întrebările, Petre Roman va dezvălui telespectatorilor pasiunea sa pentru sport și natație, mărturisind că, în ciuda vârstei sale, continuă să practice înotul cu aceeași energie:  „Pe timpul verii, înot un kilometru, doi, în mare”.

Printre întrebările provocatoare care vor stârni curiozitatea publicului, se numără și" Cum s-a numit formațiunea politică înființată la Revoluția din ‘89?".

Weekend de neuitat la "Tu urmezi!"- Catalin Morosanu, vedeta invitata in editia de duminica a emisiunii

Spectacolul mintii continua si duminica, de la aceeasi ora, la Kanal D! Campionul Cătălin Moroșanu va fi invitatul special la “Tu urmezi!”, promițând o nouă rundă de întrebări fascinante și momente de neuitat.

Una dintre întrebările sale, adresată concurenților, va fi: „ Ce i-a făcut Mike Tyson adversarului său, Evander Holyfield, în timpul unui meci?”.  Așadar, pregătiți-vă pentru un weekend plin de surprize și distractie!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

"Tu urmezi!" continuă să fie unicul game show unde cunoașterea si distractia sunt cei mai buni prieteni. Emisiunea explorează domenii diverse precum istorie, muzică, frumusețe, călătorii și gastronomie, oferind o experiență de neuitat pentru toți participanții. În fiecare sâmbătă și duminică, la ora 21:00, Kanal D aduce în fața telespectatorilor o pleiadă de personalități care vor pune la încercare limitele concurenților.

Printre vedetele invitate în acest sezon se numără Maria Cârneci, Helmuth Duckadam, Alex Velea, Mirabela Dauer și Marcel Pavel, fiecare ediție promițând să fie captivantă și plină de momente unice.

Citește și: Dan Negru, revoltat după ceremonia din deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris! „Au vrut să-și bată joc de Iisus”

Competiția devine din ce în ce mai strânsă, iar premiile sunt pe măsură! Sumele din cilindrii de lângă pupitrul emisiunii variază între 5.000 și 150.000 de lei, iar în runda finală, concurenții au șansa de a câștiga jackpot-ul în valoare de 100.000

de lei. Provocarea finală este contracronometru, iar răspunsurile greșite devin cheia succesului pentru a câștiga marele premiu.

Cum se vor descurca concurenții și la ce provocări vor fi supuși, veti putea afla urmarind în fiecare sâmbătă și duminică, la ora 21:00, game show-ul “Tu urmezi!”, numai la Kanal D!

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!