Petrecere de 50 de mii de euro in familia lui Ionut Dolanescu. Cantaretul si-a botezat cel de-al treilea copil

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 14:28

Iancu Nicolae va implini pe 1 octombrie un an si i-a intregit artistului familia. Se pare ca Ionut a amanat crestinarea celui mic pentru ca a dorit sa fie botezat de surorile lui, Leontina si Camelia.

Micutul sarbatorit a intrat pe poarta bisericii la mama lui in brate. Imbracat in alb din cap pana in picioare si cuminte nevoie mare, mezinul lui Ionut Dolanescu s-a tot uitat dupa  microfoane. Se pare ca vrea sa ii calce pe urme tatalui.

Ionut Dolanescu radia de fericire intr-o zi de asa mare sarbatoare. La fel si mamica. Indragitul artist a ales sa poarte un costum de culoare albastra, la care a asortat un papion.

Nici mamica nu s-a lasat mai prejos. A imbracat o superba rochia lunga, albastra  din dantela. Se spune ca cei doi si-au ales tinutele tocmai de la Paris.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iancu Nicolae a fost  petrecut dupa botez  de 300 de invitati, la Palatul Snagov.

Apropiatii artistului spun ca Ionut Dolanesscu s-a pregatit cum se cuvine pentru aceasta petrecere.Ar fi scos din buzunar 50 de mii de euro. Mai mult, ar fi comandat un intreg camion cu hortensii, trandafiri si orhidee pentru eveniment.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.