Petrecere de fite la ziua de nastere a Gabrielei Cristea. Vedeta a stralucit intr-o rochie alba, scurta si extrem de sexy!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:43

Gabriel Cristea si-a sarbatorit vineri seara ziua de nastere la un restaurant de lux din Capitala. La eveniment au venit numeroase persoane publice, dar si prieteni dragi ai prezentatoarei de la “Te vreau langa mine”!

Iubitul ei, Tavi Clonda, i-a organizat petrecerea, iar Gabriela Cristea este, acum, in al noualea cer de fericire.

Tavi a vrut sa fie o aniversare de neuitat! De aceea, a ales acest restaurant romantic si plin de caldura! El este cel care s-a implicat total in tot ceea ce se intampla aici, de la preparate culinare si surprize pentru invitati pana la momentele muzicale ”, a declarat vedeta KanalD!

Mancarea si bautura au fost la discretie.

Am cautat sa tin cont de toate gusturile! Am ales preparate din carne de porc, pui si peste, dar si legume pentru vegetarieni. La miezul noptii, in gradina de langa piscina am pregatit un berbecut la protap, iar in privinta licorilor bahice, am tot ce iti doreste inimioara, inclusiv bauturi fine vechi de ani de zile ”, a adaugat Gabriela.

Vezi video si mai multe imagini de la petrecere pe wowbiz.ro!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.