Petrecere de pomina acasa la Andreea Mantea! Baietelul ei, David, a implinit un an si i-a fost taiat motul! Vezi ce a ales micutul de pe tava!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:54

Fiul Andreei Mantea a implinit un an. David a zambit si s-a jucat pe toata durata petrecerii. Imaginile cu micutul sunt dementiale.

Andreea Mantea a avut sarbatoare mare in familie. Micutul ei, David, a implinit un anisor, vineri, iar evenimentul a fost marcat asa cum trebuie, printr-o petrecere de pomina. Tematica aniversarii a fost cowboy, iar indragita prezentatoare si baietelul ei au purtat camasi in carouri, identice.

" A trecut un anisor. Am si eu un barbatel de un anisor. Motul copilului se ia acasa, sa fie copilul in mediul lui si am tinut foarte mult sa fac petrecerea asta acasa, in gradina.

Mie mi-a placut dintotdeauna sa ma asortez cu partenerul, iar David este partenerul meu de viata de acum incolo si va trebui sa suporte asta.

Ne vom imbraca la fel. Nu va pot descrie cum a fost anul acesta. A trecut foarte repede si nu vreau sa ma gandesc ca imi stric machiajul", a adaugat prezentatoarea cu lacrimi in ochi.

Dupa ore in sir in care au muncit pentru petrecere, totul a iesit de minune.

Baloanele, decorul, amplasarea meselor, locul de joaca, totul a fost pus la punct in cele mai mici detalii.

Invitatii s-au bucurat de mancarea pe saturate, dar mai ales de atmosfera plina de veselie de la petrecere.

" Ii dorim sanatate, o viata buna, multi bani, fericire, afaceri bune si sa fie un star in televiziune", i-a transmis Haluk Kurcer, presedintele executiv al Kanal D in Romania.

Momentul mult asteptat, cel in care micutul a ales de pe tavita a fost unul plin de suspans. Printre lacrimi, David a luat prima data cheia de la masina, apoi creionul si in cele din urma foarfeca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

" A fost un anisor plin care a trecut prea repede.

Sa auzi o fiinta mica cum spune din partea cealalta a camerei "mama" e ceva de neimaginat. Doar mamicile inteleg. Mi-a fost cel mai greu la inceput pentru ca nu acceptam ajutor. Mi-a fost greu sa accept ca cineva sa se apropie de el. Eu foarte mult mi-am dorit o familie, dar nu pot sa-l supar pe Dumnezeu.
Mi-am dat seama ca gresesc. mi-am dat seama ca nu sunt eu cea in masura sa ceara niste explicatii.
Daca e sa fie vafi, daca nu, nu. Nu vreau sa te mint. Ma uit la nasica lui David, Diana, si a ramas insarcinata la un an de cand a nascu. As vrea si eu asa, dar barbatii astia care apar in viata noastra se sperie de anumite responsabilitati
", a marturisit Andreea Mantea.

Referitor la tatal lui David, Andreea Mantea a facut marturisiri neasteptate.

" Sa zicem ca n-ar fi fost un copil atat de vesel. Nu cred ca ar fi cunoscut fericirea in adevaratul sens al cuvantului. Cred ca ar fi cunoscut doar lucruri foarte urate. Cred ca e mai bine asa. In viata noastra, a mamelor singure, chiar daca apare cineva este greu pentru ca pe noi ne intereseaza sa fie atras de copil, el sa ajunga sa iubeasca copilul si apoi sa o iubeasca pe mami", a spus Andreea Mantea.


Urmareste aici un material video de senzatie!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.