Petrecere de senzație pentru ziua de naștere a fiicei lui Adi Minune! Karmen Simionescu a împlinit 24 de ani

Author: Lavinia Medrea

Petrecere de senzație pentru ziua de naștere a fiicei lui Adi Minune! Karmen Simionescu a împlinit 24 de ani

Sursa: Instagram Karmen Simionescu

Karmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, a avut parte de o petrecere de senzație pentru aniversarea ei de 24 de ani într-un club de lux, alături de familie și prieteni.

Karmen Simionescu a făcut senzație la petrecere și a acaparat toate privirile asupra ținutei ei superbe de la petrecere. Vedeta a purtat o salopetă neagră, scurtă și mulată și a avut câteva accesorii din piele și metal. 

Petrecere de senzație de ziua lui Karmen Simionescu! Fiica lui Adi Minune a împlinit 24 de ani

Așa cum era de așteptat, Adi Minune i-a cântat fiicei sale mai multe melodii și i-a dat un val de îmbrățișări.

La un moment dat, Karmen a izbucnit în plâns în momentul în care tatăl ei i-a cântat o melodie cu dedicație.

Citeste si: Adrian Minune rupe tăcerea! Cântărețul face noi dezvăluiri despre relația cu Florin Salam: "Nu trebuie să fie lângă mine..."

Karmen o avea la telefon, prin apel video, pe fiica ei de doar doi anișori. În timp ce micuța Sofia îl asculta pe Adi Minune cum cântă, Karmen își ștergea emoționată lacrimile. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Karmen a născut în august 2019 când avea doar 21 de ani și este căsătorită cu Bogdan Căplescu. Anul trecut, în noiembrie, Karmen Simionescu a declarat că a experimentat o depresie postnatală și a acceptat ajutorul unui psiholog, imediat după nașterea fetiței sale.

Citeste si: Karmen, fiica lui Adrian Minune, in lacrimi! Iata ce anume a emotionat-o si ce marturisiri a facut despre noua sa relatie

„Într-adevăr a fost o perioadă dificilă. Nu vreau să dramatizez pentru că mă gândesc că sunt tinere mămici care ne urmăresc. Eu înainte să rămân însărcinată nu știam de această problemă, nu auzisem la absolut nimeni. (…) Toate lucrurile din jurul meu contau mult mai mult decât înainte. Eram foarte atentă la detalii. Mă supăram extrem de repede și plângeam din orice. Referitor la Sofia, simțeam ceva copleșitor, pe care nu știam cum să-l controlez.

Cred că mai mult am fost copleșită de tot ce întâmpla în jurul meu și de faptul că mi s-a schimbat viața foarte brusc. Am acceptat faptul că am o problemă”, a declarat Karmen.