Petrecere imparateasca la „ministrul de Finante”. Nu e vorba de vreunul dintre guvernanti, ci de unul dintre cei mai bogati romi din Timisoara

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 21:00

Nici nu va puteti imagina ce-a fost acolo: 14 perechi de nasi, limuzine mai ceva ca-n reviste, aur si diamante cat cuprinde. Ca sa nu va mai spun ca la petrecere a cantat insusi Nicolae Guta!

Nici in basme nu s-au pomenit asa nunta imparateasca. Ca de n-ar fi, nu s-ar povesti. In centrul atentiei au fost Samuel, nepotul „ministrului de finante”, si Iasmina, fiica Serifului. Mai simplu, celebrul clan Carpaci a dat o petrecere cum, in zilele noastre, doar seicii din Dubai isi permit.

Iar la asa o nunta cu pretentii, numai Nicolae Guta putea fi ales sa fie imbracat, din cap pana-n picioare, in bani, la dedicatii.

Din strainatate, rromii si-au strunit sutele de cai putere, pana la Timisoara, ca sa aiba cu ce sa se faleasca. Insumate, masinile fac milioane de euro. Dar cine sa le mai stie numarul?

Impodobita din cap pana-n picioare cu dantela si pietre Swarovski, mireasa a purtat o rochie cu o trena lunga, cat trei Ferrari, la un loc.  Mirele, Samuel, zis Colonelul, a aparut imbracat intr-un costum cum numai printul William al Angliei mai poarta.

Surprinzator, n-a costat o avere, ci cat 10 purcelusi de lapte.

Mirilor le-au stat alaturi cele 14 perechi de nasi. Niciuna nu s-a uitat la bani, cand a fost vorba despre dar. Pana si lumanarile au fost aurite.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Invitatii, unul si unul, si-au plimbat

tinutele pe covorul rosu. Iar pe pielea doamnelor, ce altceva putea straluci, daca nu aurul pur, masiv, purtat cu ostentatie? Mesenii s-au indestulat cu purcelusi de lapte, iar setea si-au potolit-o cu sampanii fine si cu vinuri scumpe.

Cat timp bolizii romilor au stat in fata vilei, modesta masina a politiei si duba jandarmeriei, s-au perindat ca sa asigure linistea. Care s-a asternut doar cat agentii au strans banii pentru pusculita bugetului local.

Pentru tot deranjul, trei mii de lei a fost amenda.

 

Taguri: