Petrecere in familia Maxer! Dinu si Deea au taiat motul in direct

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:23

Mare bairam in familia cantaretilor Dinu si Deea Maxer! Baietelul lor, Cristian Andreas, a implinit frumoasa varsta de 1 an.

Sotii Maxer au organizat o petrecere minunata pentru micutul lor, iar nasa i-a taiat motul lui Cristian Andreas, in direct la "CanCan TV". 

 

Distractia a fost maxima la prima aniversare a lui Cristian Andreas. Confetti, tort inspirat din personaje de poveste, si multe cadouri! Juniorul Maxer a primit si o impresionanta colectie de masini...de jucarie.

 

Taierea motului dupa botez este un obicei respectat din mosi stramosi.

Conform traditiei, nasa ii taie copilului un smoc de par. Apoi aseaza pe o tava diverse obiecte simbolice din care micutul trebuie sa isi aleaga trei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Cristian Andreas a ales un parfum, ceea ce inseamna ca ii va placea eleganta, pixul, cine stie poate va scrie versuri

pentru melodiile parintilor sai. Ultimul obiect ales de Juniorul Maxer a fost un inel, iar pe ultima suta de metri...si microfonul.

 

E clar, sotii Maxer vor avea un baiat elegant si destept. Cine stie, poate va deveni un mare artist!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.