Petrecere la piscină, de 1 Mai! Concurenții se vor distra de minune! Aflați ce se va întâmpla miercuri, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 apr 2024, 23:31
Foto(5)

Cearta dintre Roberta și colegele sale va continua în Casa iubirii! Vor ieși la iveală noi detalii uluitoare! În cele din urmă pacea se va instala și concurenții vor sărbători împreună ziua de 1 Mai, la piscină!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, de întâlniri romantice, de idile neașteptate, dar și de multe răsturnări uluitoare de situație și chiar de certuri aprige iscate din cauza geloziei sau a orgoliilor puternice dezlănțuite. După ce în edițiile precedente Roberta s-a aflat în atenția tuturor și a fost pusă la zid pentru comportamentul ei, în ediția de miercuri, discuțiile aprinse dintre ea și colegele sale vor continua, însă în cele din urmă vor îngropa securea războiului și vor sărbători împreună ziua de 1 Mai, la piscină.

Roberta, pusă din nou la zid de către colegele sale

În ediția de miercuri, 1 mai 2024, în Casa iubirii va predomina în prima parte a zilei o atmosfera tensionată, deoarece Roberta se va afla din nou în vizorul colegelor sale, care vor lansa noi acuzații aprige la adresa ei și o vor pune într-o postura dificilă și chiar deranjantă.

Citește și: Roberta, acuzații aprige la adresa Virginiei! „Te dai Sfânta, dar afară nu ești așa!” Iată ce replici acide și-au spus cele două concurente și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

O nouă ceartă se va isca între Roberta și Virginia. Cele două concurente vor ridica din nou tonul reciproc și își vor adresa replici răutăcioase.

La un moment dat Sebastian va interveni și va încerca să aplaneze conflictul dintre cele două însă fără sorți de izbândă, deoarece fetele vor continuă să își spună cuvinte jignitoare.

Sebastian: Stop! Stop! Stop!

Virginia: Niciun stop, Sebastian! Vreau să spun!

Roberta: Dar numai tu vrei să spui mereu!

Virginia: Eu n-am vrut să deschid subiectul!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Roberta: Vreau și eu să vorbesc!

Virginia: Hai vorbește!

Roberta: Am înțeles că aveți o obsesie, non-stop Roberta, non-stop Roberta! La hotel, Roberta! Și în camera vorbiți de mine! Să știți că sunt camerele una lângă altă și va aud! Ce coincidență!

Rebecca: Stai cumva cu paharul la perete, nu?

Concurenții vor sărbători împreună ziua de 1 Mai, la piscină

Și tot în ediția de miercuri, concurenții vor îngropa securea războiului și vor petrece împreună ziua de 1 Mai, la piscină din Casa iubirii, unde își vor face apariția în costume de baie și se vor distra de minune. Deși la început se vor simțit ușor stânjeniți de faptul că sunt îmbrăcați sumar, în cele din urmă, aceștia vor lasă deoparte inhibițiile și se vor lasă purtați de valul distracției.

Citește și: Roberta, în lacrimi: „Mă provoacă!” Aceasta a căutat consolare în brațele lui Sebastian, după o ceartă aprigă cu Rebecca! Iată ce mărturisiri neașteptate i-a făcut Roberta noului concurent

Cel care va da tonul veseliei va fi Patrick împreună cu prietenii lui, care vor incită pe toată lumea să între în piscină și să se relaxeze. Fetele și băieții vor încerca să lase deoparte vechile lor neînțelegeri și se vor concentra pe distracție și bucurie. Mai mult decât atât, aceștia vor primi o cameră foto și se vor filma și vor face multe fotografii împreună.